2777
2789
عنوان

با امپول دوتا فولیکول بالغ داشتم 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 41 پست
منم بارداری دومم یه دونه فولی ۱۲/5 داشتم. دکتر گفت به درد نمیخوره ولی باردار شدم 🥰

خدا حفظشون کنه🧡

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد خودم افتادم .بعد چند ماه دارو امپول ۳ تا فولی بالغ داشتم 🥰 چقدر خوشحال شدیم منو شوهرم. همون ماه ...

وای خداروشکر. خدا حفظش کنه برات خدا کنه برای منم بشه التماس دعا واقعا دیگه خسته شدم 

من با دو تافولیکول بیست و سه باردار نشدم ولی یه ماه با اینکه دکتر گفته بود فولیکول غالب نداری باردار ...

اره امیدوارم این بار برام بخواد و بمونه حالم از ترس تکرار تجربه های سقط قبلیم بده 

اره امیدوارم این بار برام بخواد و بمونه حالم از ترس تکرار تجربه های سقط قبلیم بده

انشاءالله که باردار میشی عزیزم فقط استرس نداشته باش استرس سم خالصه😵‍💫

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

میدونم و متاسفانه نمیتونم درست کنترلش کنم هم ذوقه و هم نا امیدی باعث دلشورم شده. التماس دعا

توکل بر خدا

ان شاء الله که نتیجه بگیرید♥️🌷

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
منم بارداری دومم یه دونه فولی ۱۲/5 داشتم. دکتر گفت به درد نمیخوره ولی باردار شدم 🥰

چقدر ذوق میکنم وقتی اینجوری میشنوم خدا کنه این ماه خدا جواب این همه زجرمو بده دیگه. خدا بچتو حفظ کنه عزیزم 

دارم روی خودم کار میکنم خدا کنه بشه

انشاءالله که میشه نگران نباش توکل کن به خدا من با بهترین فولیکول ها باردار نشدم زمانی که گفت این ماه استراحت فولیکول غالب نداری ماه بعدش باردار شدم 😂