2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پول اجاره نمی دم

210 بازدید | 10 پست

ما از اول ازدواج طبقه بالای خونه بابام زندگی کردیم . البته به اصرار مامانم که خیلی به من وابستس و حتما می خواد باهاش تو یه ساختمون باشیم. جدیدا تصمیم گرفتم پول اجارشو به بابام بدیم تا حداقل از لحاظ مالی استقلال داشته باشیم. اما شوهرم میگه مشکلی بابت پول دادن نداره ولی  اگه بخوام پول اجاره بدم میرم تو یه خونه ای که به سلیقه خودم باشه و توش کاملا مستقل باشم. از این ور هم مامانم نمی زاره از اینجا پاشیم. به نظرتون چکار کنم؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

حرفتون درسته خرف همسرتون هم درسته 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خونه دیگه نزدیک مادرت بگیرید که مستقل باشید

مامانم میگه باید تو یه ساختمون باشیم که رفت و آمد توش راحت باشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

پاشید تا اجاره بده

پدرت هم خونشو ب یکی دیگه اجاره بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پاشید تا اجاره بدهپدرت هم خونشو ب یکی دیگه اجاره بده

مامانم نمیزاره پاشیم

مامانم نمیزاره پاشیم

یعنی چی مامانم نمیذاره

مگه اجازت دست مادرته

حالا اگهدهمین حرفو مادرشوهرت میزد نی نی سایتیا جنگ راه مینداختن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مامانم میگه باید تو یه ساختمون باشیم که رفت و آمد توش راحت باشه

آخی چقدر مادرت به شما وابستس، خب با شوهرت صحبت کن که پول اجاره رو بده به شما سکه بخرید پس انداز کنید که بعد ها از اونجا رفتید دست خالی نباشین