2777
2789

برای اینکه دفعه بعد رفتم خونه مادرشوهرم عقدم هنوز چطوری رفتار کنم که یکم بهم نزدیک بشیم نمیخوام دور بشم ازشون چه حرفی بزنم چیکار کنم تو رو خدا بگید زیاد ارتباط گیریم خوب نیست حرف میزدم بعد شوهرمم چند بار از حرف زدنم ایراد گرفت و ناراحت شد دعوامون شد میترسم حرف بزنم یا مثلا اون روز خونه مادرشوهرم بودم قرار بود من برنج را دم کنم ولی حواسم نبود مادرشوهرم اینکارو کرد من بعدش گفتم ببخشید حواسم نبود 😢 چند ساعت بعد در اومد گفت من ناراحت شدم گفتی ببخشید با لبخند گفتی گفتم منو مسخره کردی😓😓😓 در حالی که من منظوری نداشتم خسته شدم به خدا نمیکشم دیگه🚶‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودت جا کنی و باهاشون گرم بااشی حرفشون گوش کنی خواهرشوهرم داری یا عروس دیگهکار میکنی یا نه می ...

خب چطوری من خودم نمیتونم شروع کننده ارتباط باشم حرفشون گوش میکنم اره یه دونه خواهر شوهر دارم 😢هر وقت میرم اونجا ظرف ها را میشورم موقعیتش باشه و لازم باشه جارو میکنم 😢😢 فقط اشپزی که اونم داره بهم روش پخت خودشون را یاد میده😢

اگه ایرادگیرن بنظرم اصلا صمیمی نشو. کم حرف باش

به خدا خسته شدم شوهرم میگع صمیمی شوووو چرا نمیشی خجالت نکش خب کلا مدلم همینطوریه من درونگرام اونا برونگرا اصلا نمیدونم چه غلطی کنم😢😢

خب چطوری من خودم نمیتونم شروع کننده ارتباط باشم حرفشون گوش میکنم اره یه دونه خواهر شوهر دارم 😢هر وق ...

چند ساالت

خواهرشوهرت باهات چجووره باهاش صمیمی شو برو پیشش و..

اون مهم

پس کارا میکنی مث عروسا امروزی نیستی

عزیزم اولش همینه، همش سوتفاهم و اینا پیش میاد چون همو خوب نمی شناسین، سعی کن زیاد نری اونجا، بعدم نم ...

۵ ماهه عقد کردم به خدا پشیمونم خسته شدم الانم به شوهرم گفتم گفتم من خسته شدم نمیکشم دیگه 💔😢 فکر کنم ناراحت شد نمیدونم 

به خدا خسته شدم شوهرم میگع صمیمی شوووو چرا نمیشی خجالت نکش خب کلا مدلم همینطوریه من درونگرام اونا بر ...

بگو چون از حرفام دنبال نکته گیری هستین ترجیح میدم بیشتر سکوت کنم. کلا مدل خودت باش. صمیمیت اصلا خوب نیست کلی اختلاف بعدش هست بعدم زیاد کار نکن. مگه چقدر در ماه میری که جارو خونشونم شما میکنی

و خدایی که در این نزدیکیست 
چند ساالتخواهرشوهرت باهات چجووره باهاش صمیمی شو برو پیشش و..اون مهمپس کارا میکنی مث عروسا امروزی نیس ...

۲۲ من الان عقدم راهمون از هم دوره خودم نمیتونم برم بعد میخوام صمیمی بشم یه خجالت و ترس درونی دارم💔😢

عروسا امروزی مگه چطورین 🚶‍♀️😓

بگو چون از حرفام دنبال نکته گیری هستین ترجیح میدم بیشتر سکوت کنم. کلا مدل خودت باش. صمیمیت اصلا خوب ...

عقدم هفته ای یک بار یا دوبار محرم ده روزش اونجا بودم 💔🚶‍♀️ 

۵ ماهه عقد کردم به خدا پشیمونم خسته شدم الانم به شوهرم گفتم گفتم من خسته شدم نمیکشم دیگه 💔😢 فکر کن ...

اشکال نداره که ناراحت شد، بعضی وقتا یکم ناراحتی برا مردا خوبه!!

عزیزم همه چیه زندگیتو الان پایه میزاری، اگه هی پا پیچ اونا شی که وااای بده کمک کنم دیگه بعدا بیچاره ای، باید همیشه نوکری کنی براشون، هر مهمونی باشه از صبح بری بپزی بشوری، الان اول اینکه کم برو، هفته ای یه بار، عین مهمون، قشنگ بشین برات چایی بیارن و پذیراییتو بکنن، موقع غذا هم برای سفره چیدن و جمع کردن پاشو، اگه مادر شوهر تنها بود و دختر جوون اونجا نبود برا ظرف شستن کمک بده، 

اصلا نباید سعی کنی باهاشون گرم بگیری، اگه به هوای شوهرت میگی، وقتی با شوهرتی هی جلوش برای مادر شوهر زبون بریز، که مواظب سلامتیت باش و فلان و بسار و از این حرفا، ولی کار نکن!

اشتباه نکن 

هرچی رسمی تر و غیرصمیمی تر و سردتر باشی بهتره 

ظرف شستن و جارو به شما ربطی نداره . فقط در حد سفره پهن کردن ، اونم آروم و یواش کار کن 

صمیمیت و رفت و آمد زیاد بزرگترین اشتباهه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan