2777
2789
تحت هیچ شرایطی برنگرد وگرنه یهو شیشه میزنه توهم میزنه میاد تو خواب جفتتونو میکشهبرو درخواست طلاق بده ...

مدرکی ک ندارم صرفا فقط جواب ازمایش میتونه کافی باشه؟ 

اونم اگ تا زمان شکایت و دادگاو و اینا ترک نکرده باشه ک ازمایشش نشون نده

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
داره ولی بخواد بره ترک از دستشون میده خیلی بداخلاق ک سر هرچیز کوچیکی دادو بیداد میکرد هیچ جا باهام ن ...

خب ببین تو پزشک قانونی تشخیص میدن که ایشون اوضاعش خوبه یانه هرچی بدتر باشه دادگاه خودش دستور به جداییت میده نگران نباش تو مطالبه نفقه و مهریه بکنی اول اینکه تو خونشیو داره خرجی بهت میده باید حداقل شش ماه بگذزه در خونه پدرت تا بتونی نفقه بگیری البته اگه ایشون چیزی برات واریز نکرده باشه و خیلی راحت عدم تمکین میده نفقه رو میتونه نده وقتی شما برنگردی سر زندگیت راجب مهریه هم حکم اعسار میگیره و قسط بندی میشه و بابد منتظر بمونی پرداخت نکنه تا حکم جلبشو بگیری

منتظر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرکی ک ندارم صرفا فقط جواب ازمایش میتونه کافی باشه؟ اونم اگ تا زمان شکایت و دادگاو و اینا ترک نکرده ...

بنظر من قهر کن و شرط کن که بره کمپ ترک کنه اگه کار به دادگاه هم بکشه اگه قرارداد اداره کار داشته باشه دادگاه بهش استعلاجی میده و کارشو معمولا که از دست نمیده میتونه بگرده سزکار

منتظر...
حتی با وجود اعتیادش؟

اینا ک تو عکس گذاشتی معلومه تفریحیه. نمیتونی حتی ثابت کنی ک طرف معتاده

اگه نمی تونی بدون پسرت باشی، بشین زندگیتو کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب کاش وقتی داشت مصرف میکرد فیلم میگرفتی تنها بااین عکس که گذاشتی اثباتش یکم طول میکشه

پیش من مصرف نمیکرد

مدرکی ک ندارم صرفا فقط جواب ازمایش میتونه کافی باشه؟ اونم اگ تا زمان شکایت و دادگاو و اینا ترک نکرده ...

هیچ مدرکی نداری 

میبازی

بشین زندگیتو کن 

شوهرت ب زبون بگیر ببر کمپ

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینا ک تو عکس گذاشتی معلومه تفریحیه. نمیتونی حتی ثابت کنی ک طرف معتادهاگه نمی تونی بدون پسرت باشی، ب ...

ده ساله هر روز یه جور اشغال ازش گرفتم، گفتن این ک بشین زندگیتو بکن از دور خیلی راحته 😔

اشتباه کردیهمون موقع زنگ میزدی بیان بگیرنش اونوقت هم طلاقتو میگرفتی هم حضانت بچه هم مهر و نفقه و غیر ...

بعد به چه جرمی؟؟؟ایشون گه مصرف نکردن در حین مصرف بگیرنش بعدم اونقدرزیاد نیست اگه سابقه دار نباشه با قید وثیقه ازاد میشه و باهاش بدتر لج میکنه و ممکنه کار به کتک کاری برسه لج کنه باهاش با ادم شیشه ای اصلا نباید گذاشت به کمون اولربابد با مشاور روانشناس مشورت کنه و اینکه شما معلومه سنت کمه و هیجانی داری حرف میزنی 

منتظر...
هیچ مدرکی نداری میبازیبشین زندگیتو کن شوهرت ب زبون بگیر ببر کمپ

ببین با زبون بازی قرص رو خواستم ترک بدم نشد یه دوره ای متادون بود حالا ب2 

پارسال با زبون با مهربونی خاستم ترکش بدم فقط 3 ماه ترک کرد 

ببین با زبون بازی قرص رو خواستم ترک بدم نشد یه دوره ای متادون بود حالا ب2 پارسال با زبون با مهربونی ...

ترک صبوری میخاد. زحمت زیاد کشیدی برای زندگیت، الکی از دست نده

اول اینکه با یک وکیل مشورت کن برو کانون وکلا اونجا مشاور هست که رایگان راهنماییت کنه و اینکه حتما حتما با روانشانسای بهزیستی صحبت کن فکرنکنم زیاد پول بگیرن فعلا شرط کن اگه قهریربره کمپ اگه نرفت اقدام کن پشت گوشی فکر نکنم به نتیجه درستی برسی من خودم مشاور حقوقیم اینجوری سخته بخوای مشورت بگیری چون همه یا کم سنن تو نی نی سایت یا دو ترم حقوق خوندن فکر میکنن خیلی حالیشونه تو تخته استاد یه چیزی پرونده براشون  

منتظر...

یکی گفت جهیزیتو بیار و مهریه بخواه 

بگو خونه زندگی در شان من بگیره تا برگردم، و ایشون توان خرید حتی یه قابلمه نداره شااااید 2 سال دیگ بتونه بگیره

اول اینکه با یک وکیل مشورت کن برو کانون وکلا اونجا مشاور هست که رایگان راهنماییت کنه و اینکه حتما حت ...

میشه ایدی بدم بهتون تلگرام صحبت کنیم؟