2777
2789

نظافتچی اینترنتی گرفتم زنگ زده میگه کمکی با خودم میارم 

کل کابینت‌ها هست باید شسته وچیده بشه 

جارو گردگیری وطی کشی

سرویس‌ها 

دستش درد نکنه دیگه زودتر تموم میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کمکی مجوز ندارم تازه اینترنتی چطور جرات میکنی؟ولی فرضا که سایتش معتبر باشه اون خانومه مشخصاتش ثبت ...

اولین. باره چند نفر می‌شناختم اونا گفتن نمیتونیم وقت نداریم

نه کمکی مجوز ندارم تازه اینترنتی چطور جرات میکنی؟ولی فرضا که سایتش معتبر باشه اون خانومه مشخصاتش ثبت ...

تو سایت توافقنامه داره که نوشته در صورت نیاز. این رو گر کنید 

مگر دستی رو کاغذ برای هردوتا شون بنویسم

تو سایت توافقنامه داره که نوشته در صورت نیاز. این رو گر کنید مگر دستی رو کاغذ برای هردوتا شون بنویسم

نه.فایده نداره من کلا نمیتونم اعتماد کنم.مثلا بیان دزدی یا...

حالا باز اگر شما نمیترسی حداقل کارت ملی طرف رو بگیر شماره ملیش رو خودت یادداشت کن.نه اینکه اون یه بار عددی بگه.چه می‌دونم...

اره فک کنمالبته اگه بخوای برات نهارم درست میکننجرمگیر کلا نمیریزه برای بوش؟ یا میگه موادشو بخری

میگه اذیت میشم با تاید میشورم

ولی من قبل خودم کارگر دیگه با تاید شستم سفیدک هاش نرفته 

کاشی هام شکلاتی کاراملیه رنگش سفید شده روش