2777
2789
نمیدونم چجوریه منم گین اپ سفارش دادم میگن خیلی خوبه😕

من گین آپ خوردم خب بزار کامل برات تعریفش کنم … 

سه نوع گین آپ داریم ! ۲ نوعش رو توی داروخونه میفروشن یه نوعش رو عطاری 

اونی ک عطاری میفروشه توش کورتون داره و وقتی میخوری خاصیت کورتون اینه ک اشتها رو به شدت زیاد میکنه و اب زیر پوستت جمع میکنه بنابراین تو هم چربی اضافه میکنی هم اب ! و بهت پف میده ک وقتی قطعش کنی تقریبا نصف بیشترش برمیگرده و اشتهاتم دوباره مثل قبل میشه اینم بگم صورتت وحشتناک پف میکنه وحشتناککک ولی ی تایمی ک نخوری پفش بهتر میشه . 

حالا اون دو نوعی ک توی داروخونه هست کاملا ایمن هستن و بر حسب کالری وزنت رو بالا میبرن که یکیشون برای کودکانه یکیشون برای بزرگسالان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چجوریه منم گین اپ سفارش دادم میگن خیلی خوبه😕

من این فریوری ک میخام سفارش بدم بخدا نمیدونم توش کورتون اینا داره یا ن ! خودشون ک میگن نداره ولی ماست فروش هیچوقت نمیگه ماستم ترشه 🤦🏽‍♀️ حالا از سر ناچاری میخام یه دوره بخورم ببینم چجوریه 

من گین آپ خوردم خب بزار کامل برات تعریفش کنم … سه نوع گین آپ داریم ! ۲ نوعش رو توی داروخونه میفروشن ...

من برای تمام بدن سفارش ندارم برای باسن سفارش دادم بازم صورتمو پر میکنه؟

اخه من صورتم پره

من برای تمام بدن سفارش ندارم برای باسن سفارش دادم بازم صورتمو پر میکنه؟اخه من صورتم پره

نمیدونم عشقم فقط میدونم چیزی وجود نداره ک فقط ی قسمتو چاق کنه و با بقیه قسمت ها کاری نداشته باشه ، حالا عشقم مصرف کن انشالله ک خوب باشه من اونی ک گرفته بودم روش عکس میوه بود و طعمشم طعم میوه بود