بچه ها از رژیم ماوا استفاده کردید شدیداً نیازمند رژیم هستم قبل ازدواجم ۶۵کیلو بودم الان با یک بچه شدم ۹۰کیلو گرچه همش توی باسن و رون و سینم جمع شده شدم مثل گلابی خواهشاً نظراتتون رو بگید شدیداً نیازمندم...خستم من بدن و اندام قبلمو میخوام شکم تختمو میخوام کمکم کنید...😐🥹🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا تا دلت بخواد تحرک دارم از خونه داری و خیاطی و گلدوزی و آشپزی بگیر تا الا ماشاالله دارم دیوانه میشم نمیدونم چکار کنم دخترم تازه یکساله شده نمیدونم کجا بزارمش برم باشگاه
الحمدالله خداوند لطف کرده هرچی وارد بدنم میشه جایگذاری میشه و اصلا قصد خروج نداره من ورزشکار بودم انشاءالله دوباره شروع میکنم میدونم که تا مهر برمیگردم سر همون وزنم چون میدونم میتونم ولی دکتر میگه رژیم منم شدیداً نمیتونم چون بچه شیر میدم گشنه میشم خدایااااااا خودت کمک کن.