2777
2789
عنوان

سوال مهم

62 بازدید | 9 پست

بچه ها از رژیم ماوا استفاده کردید شدیداً نیازمند رژیم هستم قبل ازدواجم ۶۵کیلو بودم الان با یک بچه شدم ۹۰کیلو گرچه همش توی باسن و رون و سینم جمع شده شدم مثل گلابی خواهشاً نظراتتون رو بگید شدیداً نیازمندم...خستم من بدن و اندام قبلمو می‌خوام شکم تختمو می‌خوام کمکم کنید...😐🥹🥲

به یادتونم و به یادتون نفس میکشم آقا جانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حال شوهرت شده .... کم تحرک شدی حتما

نه بابا تا دلت بخواد تحرک دارم از خونه داری و خیاطی و گلدوزی و آشپزی بگیر تا الا ماشاالله دارم دیوانه میشم نمی‌دونم چکار کنم دخترم تازه یکساله شده نمی‌دونم کجا بزارمش برم باشگاه 

کمکککککککککک

پس چجوری شدی ۹۰ گیلو اخه

الحمدالله خداوند لطف کرده هرچی وارد بدنم میشه جای‌گذاری میشه و اصلا قصد خروج نداره من ورزشکار بودم انشاءالله دوباره شروع میکنم میدونم که تا مهر برمی‌گردم سر همون وزنم چون میدونم میتونم ولی دکتر میگه رژیم منم شدیداً نمیتونم چون بچه شیر میدم گشنه میشم خدایااااااا خودت کمک کن.

سعی و تلاش کن انشالله تو بتونی وزنتو کم کنی

ممنونم امیدوارم بتونم .

گرچه تا حالا هزار بار اینکارو کردم ...

دوران کنکورم بدتر بودم اما تونستم الآنم میتونم ...