2777
2789
عنوان

امشب خوابم نمیبره

109 بازدید | 15 پست

چرا من انفدر بدشانسم

کسی که عاشقش بودم ازش جدا شدم رفت خارج

من با یکی نامزد کردم جدا شدم مشکل روحی روانی داشت

بعد عشقم اومد ایران ازم خواستگاری کرد ولی یه مشکلی داره بچه دار نمیشه خانوادم قبول نمیکنن خودش هم کشید کنار دلم میخواد بمیرم خوابم نمیبره از ناراحتی ۳۳ سالمه سنم کم نیست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی من بچه دار نمیشم همسرم باید طلاقم بده

من مشکلی ندارم خانوادم راضی نیستن کسی که دوستش دارم حقیقتو گفته که این مشکلو دارم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
خودت مهمی

اخه اونم کشید کنار میگه نمیخوام فردا حرف و حدیث بشنوم فردا بچه بخوای اذیت بشی من میگم نمیخوام میگه الان اینو میگی خانوادتم که راضی نیستن از الان

اخه اونم کشید کنار میگه نمیخوام فردا حرف و حدیث بشنوم فردا بچه بخوای اذیت بشی من میگم نمیخوام میگه ا ...

آخیی🥺😔😔اگه همو دوس دارین ازدواج کنین بعدا پشیمون میشین

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
اون بخاطر تو کشیده کنار😔

اگه بدونی چقدر خوبه دارم دیوونه میشم خیلی مرد صبور و خوش اخلاق خوش تیپ اصلا همه چی تمومه😭 چرا من زندگیم اینطوریه خسته شدم 

اگه بدونی چقدر خوبه دارم دیوونه میشم خیلی مرد صبور و خوش اخلاق خوش تیپ اصلا همه چی تمومه😭 چرا من زن ...

چرا ازش جدا شدی اول 

چرا ازش جدا شدی اول

میخواست ۲ سال خارج باشه بخاطر کار من راضی نشدم اینطوری ادامه بدم باهاش 

چرا ازش جدا شدی اول

اون حتی اونجا هم به یاد من بود تماس میگرفت با اینکه من تمومش کرده بودم😭

اون حتی اونجا هم به یاد من بود تماس میگرفت با اینکه من تمومش کرده بودم😭

اگه همو دوس دارین باهم ازدواج کنین به عشقی ک به هم دارین فک کنین و اینکه 33سالتونه این حقتونه ک بعد این همه سال کنار کسی باشین ک دوسش دارین ماهم تو فامیلمون داریم که پسر اصلا نمیتونه بچه دار بشه ولی انقد عاشق همن و همو دوس دارن کنار هم پای هم موندن ولی خب خیلیا ب چشم ترحم نگا میکنن بهشون ولی در کل این مهمه ک با وجود این همو دوس دارن🥺🥺

اگه همو دوس دارین باهم ازدواج کنین به عشقی ک به هم دارین فک کنین و اینکه 33سالتونه این حقتونه ک بعد ...

خیلی سخته وقتی فهمیدم خودش هم خیلی بچه دوست داره این بیشتر عذابم میده 

من راضی شدم ولی اون دیگه راضی نیست میگه پشیمونم اومدم صحبت کردم 

خیلی سخته وقتی فهمیدم خودش هم خیلی بچه دوست داره این بیشتر عذابم میده من راضی شدم ولی اون دیگه راضی ...

خیلی ناراحت شدم ی جوری ک حس کردم من دارم اینارو تجربه میکنم ایشالا هر چی که صلاحه براتون رقم بخوره ...اگه شماهم با این مسئله کنار میاین و ب قول خودشون حسرت بچه به دلتون نمیمونه و واقن دوسش دارین بشینین باهم حرف بزنین