2777
2789
عنوان

دیدین تو بیمارستان کاچی بدن

874 بازدید | 27 پست

فردای زایمانم تو بیمارستان بهم کاچی دادن خیلی برام جالب و قشنگ بود و واقعا هم بهم مزه داد دستشون درد نکنه واقعا❤️

خونه که اومدم مامانم خیلی بنده خدا اذیت بود یبار پخت واسم بعدش هربار میگفت بپزم الکی میگفتم نه دوست ندارم که تو زحمت نیوفته 

مادرشوهرم باهامون یه ساختمونه نکرد یبار برام درست کنه بیاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم خرما و شیر دادن. کاچی ندیدم...

من روز زایمانم انقدر تو بیمارستان هوامو داشتن کادر بیمارستان عالی بودن غذاهاشون خیلی خوشمزه بود بازم دلم میخواد برم زایمان کنم😂

اره من خودم نبودم البته خاله ام بستری بود کاچی اوردن برا مامانای تازه زایمان کرده ، کاچی که خیلی راحته چرا نذاشتی مامانت دزست کنه؟ ما قبل زایمان پنج کیلو ارد میگیریم تفت میدیم خامیش گرفته بشه میذاریم تو‌یخچال دیگه هر وقت مهمون حتی برا دیدن زائو بیاد فوری براش کاچی درست میکنیم 

من روز زایمانم انقدر تو بیمارستان هوامو داشتن کادر بیمارستان عالی بودن غذاهاشون خیلی خوشمزه بود بازم ...

بله عزیزم به منم کاچی دادن یکبار درست زمانی که از اتاق زایمان اومدم توی بخش و یکبار هم صبحانه فکر کنم بیمارستانهای خصوصی اکثرا میدن چایی نبات وخرما هم دادند

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
بله عزیزم به منم کاچی دادن یکبار درست زمانی که از اتاق زایمان اومدم توی بخش و یکبار هم صبحانه فکر کن ...

نه من بعد زایمان چندین ساعت گفتن چیزی نخورم