2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب خواب دیدم شوهر سابقم با دوست صمیمی من ازدواج کرده 

منم بهش گفتم تو از لج من این کارو کردی 

و رفتی با رفیق صمیمی من ازدواج کردی تا من رو دق بدی

خیلی تو خواب ناراحت بودم

همش بهش میگفتم تو این کارو کردی که منو بسوزونی اونم گقت نخیر این دوستت از تو هیکلش یکم بهتره 

منم گفتم لازم نبود اینو بگی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مگه خواب شوهر سابق رو هم می بینن!؟🤔 تو الآن باید رو آینده تمرکز کنی!🥲😂

بخدا اولین بارم بود 

من اصلا خواب نمیبینم معمولا 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
زیادی فکرتو مشغولش کردی

ن ب خدا اصلا بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا یهو این خوابو دیدم

ن ب خدا اصلا بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا یهو این خوابو دیدم

خودآگاهت فکر نمیکنه ولی رفته تو ناخودآگاهت ، هیکل و اینا هم شاید ترس و نگرانیای خودت از ظاهرت بوده یا شاید قبلا تو ذهنت گذشته که دوستت هیکلش از مال شما بهتره 🤷🏻‍♀️

خودآگاهت فکر نمیکنه ولی رفته تو ناخودآگاهت ، هیکل و اینا هم شاید ترس و نگرانیای خودت از ظاهرت بوده ی ...

هیکل هامون دریک حده 

حتی من سفیدم دوستم سبزس 

من خوشگلتره شرایطم هم خیلی بهتره 

نمیدونم چرا همچنین کار احمقانه ای کرد😅😅😅

شیفته اون ریز مکالملاتتون شدم!من نود درصد خوابام صامت ه و کلا سر و تهش معلوم نیست 🥲😂

😂😂😂😂😂

تازه ب دوستمم گفته بود هر چی من در موردش بد گفتم کاملا دروغه دوستمم برا من تعریف کرد منم گفتم خوشبخت بشید اما خیلی غمگین بودم