2777
2789
عنوان

شوهرم زگیل تناسلیبهم منتقل کرده

1109 بازدید | 63 پست

سلام دوستام من خیلی حالم بده چون شوهرم به من زگیل تناسلی انتقال داد و من پارسال یکبار رفتم لیزر کردم ولی الان دوباره در اومده و دو سری هم فقط واکسن گارداسیل زدم و‌اصلا واکسنش گیر نمیاد یا چند ملیونه 

از طرف دیگه هم اصلا اخلاق نداره و خیلی سرد برخورد میکنه باهام از طرف دیگه هم خونه مستقل از خودش نداره من واقعا خیلی به خودم فحش میدم که با این موندم فقط دلیلش پسرمه که من نمیتونم بزارمش و برم و اونو بی پدر بزرگ کنم وگرنه بابام‌گفته بود اگه حامله نبودی طلاقتو میگرفتم بچه هاااا من خیلی تو زندگیم حسرت دارم در حالیکه فقط ۳۰ سالمه هیچ خونه و پشتوانه مالی هم از خودم ندارم 😭 من واقعا دلمو به چی خوش کنم به پولش یا به اخلاق خوبش یا مریضی که بهم منتقل کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگردم

عزیزم درمانتو تکمیل کن

سرت رو گرم کن

ندیده بگیر همسرتو. فکر کنم همخونته و باید بسازی. سعی کن دیگه رابطه نداشته باشی. سعی کن یه کار راه بندازی یه چند سالی پول جمع کن. خرش کن کم کم خونه به نامت کنه

عزیزم منم جدیدا فهمیدم دارمچه نوعی داریرفتی پاپ اسمیر و آزمایش بدی

تو‌ چطوری گرفتی عزیزم   من پیارسال تست از پی وی دادم از نوع ۳۴ بود فکر کنم ولی دو واحد واکسن زدم که میگن فایده نداره بعدشم آنقدر گرون شد و‌منم لیزر کردم الان دوباره در اومده شبیه جوش سر سفیده ولی پارسال که سوزوندم شبیه گل کلم بود

بگردمعزیزم درمانتو تکمیل کنسرت رو گرم کنندیده بگیر همسرتو. فکر کنم همخونته و باید بسازی. سعی کن دیگه ...

عزیزم اون اگه رابطه بخاد به زور منو وادار میکنه البته ازش جدا میخابم همیشه چون کنارش که بخابم اضطراب میگیرم   این اصلا خونه نداره خونه مادرش میشینه فقط یه ماشین داره که اونم به نام مادرش کرده 

عزیزم اون اگه رابطه بخاد به زور منو وادار میکنه البته ازش جدا میخابم همیشه چون کنارش که بخابم اضطراب ...

اه اه

چه به درد نخور. شاغل شو عزیزم. یواشکی پول جمع کن. کاش بره ور دل دوست دختراش کاریت نداشته باشه

عزیزم استخر که حداقل برای مردا دروغه کاملا. دکتر شما خوب هست که این حرفو زده. استخر چیه

من‌چمد سال پیش توی تلویزیون دیدم میگفتن از طریق آب استخری ک فردی که زگیل داشته توش شنا کرده به یکی دیگه هم منتل میشه

میگه نه ولی خوب استخر هم خیلی میرفته چون میگن از آب کثیف استخرم منتقل میشه

دکترهای زنان میگن فقط رابطه منتقل میکنه .....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من‌چمد سال پیش توی تلویزیون دیدم میگفتن از طریق آب استخری ک فردی که زگیل داشته توش شنا کرده به یکی د ...

نه عزیزم.‌ الان ۹۹درصد دکترا میگن چرته. تهرانید دکتر زنان خوب معرفی کنم درمان شی.