2777
2789
عنوان

یسری از نی نی سایتی ها خیلی افکار بچه گانه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 24 پست
خب شما توجه نکن اونا نمیتونن به خاطر شما رفتارشون رک تغیر بدن اینجا یک فضای عمومیه همه باید باهم کنا ...

من بگم میخوام دزدی کنم میشه عقیده محترم ؟😂 چی بگم والا خواهرم حق با شما

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با این اکم امشب عضو شدم ولی تو اکانت قدیمیم خیلیارو می‌دیدم ک هی میان میگن

یا خدا سومین اکانتته؟ چراا تعلیق شدی انقد 

😂🥲

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
بابا میخواد بگه ماهم کم طرفدار نداریم درصورتی کع دروغه

واقعا بچه مچه هستن

یا خدا سومین اکانتته؟ چراا تعلیق شدی انقد 😂🥲

یه بار یه خانومه تعلیقم کرد 

ی بارم بی گناه تعلیق شدم😂ولی اون خانوم هیچ وق نمیبخشم چون بی دلیل اکانتمو داد رو هوا

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

یه بار یه خانومه تعلیقم کرد ی بارم بی گناه تعلیق شدم😂ولی اون خانوم هیچ وق نمیبخشم چون بی دلیل اکانت ...

بی دلیل ؟چرااا😂دعواا کردی؟

بی دلیل ؟چرااا😂دعواا کردی؟

داشتم با اسی بحث میکردم ب کاربر دیگه اومد ریپ زد روم در حالی ک اصلا بهش مربوط نبود😑

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

داشتم با اسی بحث میکردم ب کاربر دیگه اومد ریپ زد روم در حالی ک اصلا بهش مربوط نبود😑

من یه اکانت داشتم ۱۳۹۹ بود تعلیق شده بود 

سیمکارتش دست یکی دادم امانت 

امسال رفتم سیمکارتو پیدا کردم بعد یادم افتاد تعلیقه 

به پشتیبانی پیام دادم شماره اکانت رو دادم گفتم تعلیقه 

نی نی یار ۱ بود فکنم 

اونم از تعلیق در اوورد گفت بار اخرت باشه و اینا

من بگم میخوام دزدی کنم میشه عقیده محترم ؟😂 چی بگم والا خواهرم حق با شما

وقتی میگی میخوای دزدی کنی حتما یک دلیلی واسه خودت داری🤷‍♀️محترم وقتی میشه که توجه کنی بهتر از فرد دیگه ای نیستی 

😂خیلی ممنون ...

من یه اکانت داشتم ۱۳۹۹ بود تعلیق شده بود سیمکارتش دست یکی دادم امانت امسال رفتم سیمکارتو پیدا کردم ب ...

دفعه بعد دیگه شماره ندارم ک بیام😂