mami_reyhan مدیر استارتر عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 3906 عنوان کمکم کنید، غربالگری دوم 149 بازدید | 3 پست چرا هیچکی جواب نمیده، ریسک پره کلامپسی تو آزمایش غربالگری دوم باید چند باشه؟ برا من 1 به 25 هست، خطرناکه؟ توروخدا کمک کنید، دارم دق میکنم 1396/06/29 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 نه عزیزم خطرناک نیست. برای اینکه از خطر جلوگیری کنی ماهی یکبار خودت برو کشت ادرار بده که دفع پروتئین نداشته باشیفشارت رو همیشه پایین نگه دار. عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
mami_reyhan مدیر استارتر عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 3906 نه عزیزم خطرناک نیست. برای اینکه از خطر جلوگیری کنی ماهی یکبار خودت برو کشت ادرار بده که دفع ... ممنونم، ربطی به جنین نداره؟
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 ممنونم، ربطی به جنین نداره؟ ببین ریسکت رو زده ریسک مسمومیت بارداری،عددت هم فعلا نرمالهولی اگه حس کردی وزنت بی رویه بالا میره یا فشارت بالاست خطرناکه. تو باید هر ماه کشت ادرار بدییکی دوبار هم تو بارداری آزمایش دفع پروتئین ۲۴ ساعتهدرکل نرمالی فعلا. باید سابقه فامیلیتون رو دید عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀