2777
2789
عنوان

دخترم سرش محکم خورد زمین 😭

474 بازدید | 15 پست

داشت میدویید بهم از پشت سر محکم خورد س

زمین 

قبلشم خوابش میومد 

ولی یهو حالت خواب الودگی داشت 

نزاشتم بخوابه 

الانم داره بازی میکنه بنظرتون خطرناکه؟ 

گریه هم نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بالا آورد یا حالت خواب آلودگی داشت

یا یکم حس کردی عجیبه عادی نیس 

ببریدش سریععع بیمارستان

یااگه نزدیکیتون بیمارستانه ببریدش الان

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بله عزیزم خطرناکه باید تحت نظر بگیریش اگر علایم از حال رفتگی ناگهانی داشته باشه یا کف از دهن داشته باشه سریع باید ببری دکتر.من بچه دخترخالم تو تولد سرش ضربه خورد اون لحظه خوب بود فردا صبحش تو دستشویی یهو بیهوش شد .بردن سریع دکتر ی سری دارو داده که تا چند سال باید استفاده کنه.درکل خونه رو موکت کنید بهتره یا مراقب باشید.انشالله چیزی نیست ولی مراقب باشید

اگه بالا آورد یا حالت خواب آلودگی داشتیا یکم حس کردی عجیبه عادی نیس ببریدش سریععع بیمارستانیااگه نزد ...

متاسفانه اومدم شهرستان 5 ساعت با بیمارستان فاصله داریم 😭

باردارم انقد ترسیدم دل درد گرفتم 

خیلی خطرناکه؟ 😭

متاسفانه اومدم شهرستان 5 ساعت با بیمارستان فاصله داریم 😭باردارم انقد ترسیدم دل درد گرفتم خیلی خطرنا ...

یچی بده بخوره بالا آورد ببرش بیمارستان ولی حواست خییییلیی باشه 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
بله عزیزم خطرناکه باید تحت نظر بگیریش اگر علایم از حال رفتگی ناگهانی داشته باشه یا کف از دهن داشته ب ...

رو فرش سرش خورد زمین 

الان هم داره بازی میکنه 

اومدم شهرستان 5 ساعت با بیمارستان فاصله داره  😭

باردارم دل درد گرفتم از ترس 

بهش دادم

ولی حواست باشه

مورد داشتیم بچه سرش ضربه میخوره بعد یه سال تقریبا تازه علائمشو نشون داده سر خیلی خطرناکه 

شوهرت نیست؟اگه میتونید ببریدش بیمارستان حتی اگه ۵ساعت فاصله باشه 

اگرم نمیتونی حواست خیییلی باید بهش باشه

ولی حواست باشهمورد داشتیم بچه سرش ضربه میخوره بعد یه سال تقریبا تازه علائمشو نشون داده سر خیلی خطرنا ...

والا حالش خوب داره بازی میکنه هنوز اگه یکم حالش بد شد میبرمش 

ولی درکل فردا میبرمش