2777
2789
عنوان

فروش طلا برای شروع کار

130 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت بخیر

من همسرم ۱۲ سال تو کار فروشگاه مواد غذایی بوده و الان دو سه ساله ک دیگه کارش تق و لقه و درامدش کفاف زندگی نیست چندین باره میخوایم کار شروع کنیم با برادر شوهرم شریکی (سوپر مارکت یا پروتئینی یا تره بار)هر بار ب بن بست میخوریم 

برای شروع کار هم تقریبا به ۶۰۰ ۷۰۰ تومن پول نیاز هست

ما ی ماشین داریم ک حدود ۳۰۰ ب بالا می ارزه مقداری هم طلا دارم

من میگم ۱۵۰ تومن طلا رو بفروشیم بزاریم بانک و وام بگیریم و پولمون بشه ۳۰۰ تومن و برادر شوهرم هم ۳۰۰ بزاره کار شروع کنن ولی همسرم قبول نمیکنه و میگه ن طلا فروختن اشتباهه و باید ماشین رو بفروشیم

منم میگم اگه ماشین رو بفروشیم بچه کوچیک داریم لنگ میمونیم اذیت میشیم ب نظرتون صلاحه ک طلا رو بفروشیم وام برداریم برای شروع کار؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم ب نظرت کارمون درسته؟

فدات . باید ببینی تو شهرتون چی خوب فروش داره و سود داره سوپری که همون مواد غذایی یه و یبار شکست خوردین پروتیین هم که الان بازارش خیلی خوب نیست با توجه به گرونی 

بنظرم پلاستیک جات از این ارزونی ها بزنین که خرده ریزه و کاربردی ان و گرنه پلاسکو سرمایه زیاد میخواد و فروشش هم زیاد جالب نی " 

فدات . باید ببینی تو شهرتون چی خوب فروش داره و سود داره سوپری که همون مواد غذایی یه و یبار شکست خورد ...

اخه ۱۰ ۱۲ ساله کارشون مواد غذاییه راه و چاهشو میدونن ففط دیگه میخوان برای خودشون کار کنن