2777
2789

بچم یکسالشه‌ 

وزنش ۸ و ۸۰۰ و قدش ۷۳

اینم بگم رفلاکس خفیف داره و بی نهایت بد اشتهاست و خوب مسلما انتظاری از وزنش نمیشه داشت اما قدش به نظرم خیلی کمه...با توجه به اینکه قد تولدش ۵۱ بوده...

کسی تجربه مشابه نداره؟؟برای افزایش وزن و قد کوچولو هاتون چه کردین؟دارو و تغذیه منظورمه...

خانوادگی قد بلندیم‌...بچه بزرگم که قد تولدش با بچه کوچیکم یکی بوده الان خیلی قد بلنده ماشاا... ولی پسر کوچیکم متاسفانه رشد قدش کمه...

خیلی نگرانم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من از بچگی رشد قد و وزنش خیلی کم بود خیلی دکتر بردم حتی دو هفته بردم یه شهر دیگه دکتر تهش ...

الان چطوره پسرتون؟؟

خیلی کوچولو پسرم...متاسفانه با سه تا نی نی دیگه تو نزدیکان با اختلاف چند روز به دنیا اومدن و یکسره مقایسه میشن...پسر من از همشون ریزه تره😢

بخاطر رفلاکس و بد اشتهایی بچتون..بچه ی منم خوب نمیخوره آخه چطور باید رشد کنه

چند وقتشه؟؟؟

من چند روزه مولتی ویتامین کیندر بهش میدم یه کوچولو اشتهاش بهتره...شمام امتحان کنید...انشاا... نتیجه داشته باشه

پسر من خیلی ریزه مونده امیدی به اینکه به همسناش برسه ندارم...

خدا حفظش کنه...قدش خوبه نسبتا ولی وزنش😢بهداشت یا دکترش چیزی نگفته بهتون مبنی بر اینکه وزنش کمه؟؟

چرل گفتن کمه ولی چاره چیه خوب غذا نمیخوره زیاد هم تحرک داره تو ۳ ماهگی ویروس گرفت تا ۸ ماهگی از بدنش دفع نمیشد واسه همون اونقدر عقب افتاد تنش سالم باشه بزرگ میشن درست میشه 

الان چطوره پسرتون؟؟خیلی کوچولو پسرم...متاسفانه با سه تا نی نی دیگه تو نزدیکان با اختلاف چند روز به د ...

الانم همونجور رشدش کمه..دکتر بردم گفت بچه هایی ک آلرژی و رفلاکس واینا دارن درکل بچه های ضعیفی هستن..بچه ی منم خیلی ریزس ولی خب من تمام تلاشمو کردم بهترین دکترای شهر خودم وحتی شهرهای اطراف بردم

چند وقتشه؟؟؟من چند روزه مولتی ویتامین کیندر بهش میدم یه کوچولو اشتهاش بهتره...شمام امتحان کنید...انش ...

نزدیک ۶ سالشه گلم‌.منم از این دست مولتی ویتامین ها زیاد دادم حقیقتش دیگ خسته شدم گذاشتم کنار..ممنونم ک گفتی