2777
2789

چیزایی که در موردش میگن راسته یا تبلیغه؟ سفید کننده و خوشبو کننده اس واقعاً؟

و این كه وقتی استفاده میشه پوست رو سفید می‌کنه؟ اگه آره چند دقیقه؟ ۲۴ ساعت میشه؟

برای کشاله ران هم میشه استفاده کرد؟

اگه کلا الکیه میشه یه کرمی چیزی معرفی کنید كه سفید کننده فوری باشه؟ 

یه چیزی وقتی می‌زنی رو پوست سفید کننده باشه واقعاً 

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هموشون الکی پر از عوارض باید دنبال دلیل اصیلی تیره شدند باشی ژیلت شلوار تنگ هورمونی ژنتیک کلا اون قس ...

مشکل اینجاست حتی نمی‌دونم برا چیه، هزینه لیزر ندارم اینجوری ام اعتماد به نفسم کم شده🤦🏻‍♀️

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻
هر چیزی که بقیه تبلیغ میکنن دلیل بر خوب بودنش نیست لطفا مراقب باش به خودت آسیب نزنی یه وقت

نه بعضی از این صابونا تأیید شده اس تو داروخونه ها هم موجوده از اونا منظورم بود

مشکل اینجاست حتی نمی‌دونم برا چیه، هزینه لیزر ندارم اینجوری ام اعتماد به نفسم کم شده🤦🏻‍♀️

فقط اون قسمت که هزینه زیادی نمیخواد پول این همه مواد شیمیایی بده لیزر من رفتم واقعا تاثیر داشت هم روشن شد هم این که نرررم بدون مووو 

الان دویست تومنه زیاد نیست

فقط اون قسمت که هزینه زیادی نمیخواد پول این همه مواد شیمیایی بده لیزر من رفتم واقعا تاثیر داشت هم رو ...

نه لیزر مو نه لیزر پوست منظورم بود این كه تیرگی ها رو کامل از بین ببره.. 

خیلی بَده واقعاً یه ماه دیگه به احتمال زیاد نامزد میشم، به خاطر همین انقد استرس دارم وگرنه بدن خودمو دوست دارم یه چیز طبیعیه همه یِ اینا ولی خب آقایون درکی از این موضوع ندارن