فهمیده بودم با یک خانم ۵۰ ساله به من خیانت کرد. اولش اعتراف کرد ولی بعدش طلبکار شد. خونه ترک کرد و خرجی نمیداد. من تو استان غریب زندگی میکنم. خانوادم وضع مالی خوبی ندارن و خودم هم شاغل نیستم. خرجی نمیداد، فشار روانی خیانتی که کرده بود کتک هایی که به من زده بود، شاید بالای ۱۰ تا سیلی تو گوش من زده بود که پرده هر دو گوشم پاره شده بود یا مثل کشتی کج زیر پام خالی می کرد و با کمر محکم میکوبید منو زمین.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چی بگم خواهر. خدا کمکت کنه مردا آنقدر وحشی شدن که حتی وقتی خیانتشون رو میشه طلبکار هم میشن. تو که شهر غریب بودی بدون شغل و با یه شوهر الدنگ، اگه به روش نمیآوردی بهتر بود😥
بچه بزرگترم که ۷ سالش بود مریض بود. پولی نداشتم. حالم بد بود درد قلب و حال و روز خراب. رفتم پشت در خونه مادرش دیدم طبق معمول اونجاست رفتم داخل. با بی تربیتی و بی احترامی با من حرف زد و حمله کرد سمتم. چند مرتبه محکم هلم داد از پشت افتادم روی میز بعدش اومد سرو تهم کرد پاهاش گذاشت روی گلوم و با دستاش پاهام از وسط باز میکرد و میگفت بزارید یکبار بکشمش تمام بشه بره
برادر کثیفش نشسته بود نگاه میکرد. اون لحظه که پاهاش روی گلوم بود و با دستاش پاهام از وسط باز میکرد یادم نمیره احساس تنهایی بی کسی خجالت از ادراری که زده بودم زیر کتک و هنوز اون لحظه ها و تصاویر جلو چشمام هست. و زجر میکشم
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿