2777
2789

من خوشم نیومد ولی خوبه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داستان یا گیم پلی؟ فارسی سازش بیاد دان میزنم

هردو ولی گیم پلی چون خیلی شبیه sekiro بود خوشم نیومد

باز sekiro بهتره بنظرم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عهتوهم که گرافیک دیزاینری

عجب گیمرم هستی؟ 

اومانقدر بازی هست نمیدونی کدومش رو تجربه کنی😂

اگه سبک dark Souls دوس داری sekiro خیلییی کیف میده من دوسه بار تمومش کردم

آره گیم دوست دارمولی حس و حالش نیستسایبر پانک رو یکم رفتم گزاشتم کنارولی خوب روی یک بازی قفلی بزنم ز ...

سایبر پانک فقط اوپن ورلد عه همین بقیه ش باگه من اصلا نصب هم نکردم. رد دد 2 بزن ولش نمیکنی

اگه سبک dark Souls دوس داری sekiro خیلییی کیف میده من دوسه بار تمومش کردم

دارک سولز بازی نکردم

میگن سخته

درکل بیشتر بازی های غربی بازی می‌کنم تا شرقی

ولی خوب اوناهم باحاله

حالا باید سیستمم رو عوض کنم دیگه قدیمی شده

دارک سولز بازی نکردممیگن سختهدرکل بیشتر بازی های غربی بازی می‌کنم تا شرقیولی خوب اوناهم باحالهحالا ب ...

دارک سولز رو معمولا هر سیستمی تحمل میکنه من خودم مرض دارم سختی بکشم میرم🤣 اگه دنبال گوست آف سوشیاما هستی قطعا این بازی هارم میاره

سایبر پانک فقط اوپن ورلد عه همین بقیه ش باگه من اصلا نصب هم نکردم. رد دد 2 بزن ولش نمیکنی

ردد که شاهکاره

رو سیستم داداشم پلی میدادم

پره باگ بود ولی خوب اذیت کننده نبود

گوست آف سوشیما هم میخواستم رو سیستم داداشم بریزم. 

میگم تو به غیر از نقاشی کار دیگه ایی هم میکنی؟ 

مثلا طراحی بنر و پست و استوری

ردد که شاهکارهرو سیستم داداشم پلی میدادمپره باگ بود ولی خوب اذیت کننده نبودگوست آف سوشیما هم میخواست ...

تو سری دو ش من زیاد باگ ندیدم خودم ولی اره میگن

تقریبا هرچی به طراحی ربط داشته باشه انجام میدم ولی درامدم از نقاشیه. چطور؟ 

تو سری دو ش من زیاد باگ ندیدم خودم ولی اره میگنتقریبا هرچی به طراحی ربط داشته باشه انجام میدم ولی در ...

نه من سایبر رو گفتم باگ داره

ردد نزدم

هیچی همینجوری پرسیدم چون من بیشتر طراحی بنر و اینا انجام میدم زیاد تو کار نقاشی نیستم

چندتا از نقاشی هاتو میفرستی؟