2777
2789

پسره خاهرم ۲ سال و‌ ۹ ماهشه 

بد غذاست و میوه اینا به سختی میخوره 

ماکارونی تخممرغ پسته مغز تخمه بستنی چیپس سیبزمینی تو ابگوشت زیاد میخوره 

قطره وینامین و اهن اینا هیچی بهش نمیدن 

غریبه ها بخان بوسش کنن یا بغلش کنن میزنتشون !!

فقط به ماشین و‌دوچرخه علاقه داره و بعد چن‌روز که باهاشون بازی میکنه پرتشون میکنه میشکنه 

وقتی وارد جمع میشه شدیدا و بی مورد و خیلی الکی جییییغ میزنه دوربرو‌نکا میکنه ببینه بقیه مقابل جیغاش چکار میکنن 

انقد بلند  جیغ میزنه پرده گوش ادم‌میارزه واقعا 

تو‌ کوچه و‌خیابون  اصلاا دست مادرشو‌نمیگیره و‌فقط در حال دویدن هستش مگه خاهرم به زور دستشو‌بگیره 

لجبازه و‌مثلا  سر یه خیابون یا اداره وایمیسه و‌به زووور میگه بابد بریم اینجا 

به نظر من یه روانشناس کودک ببرن ضرر نداره خدایی نکرده اینایی که گفتی علائم اوتیسم هستش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اعداد در حد یکی دوتا بلده فقط 

کم‌حرف میزنه و‌فقط کلمه میگه 

جمله فقط در حد ابنکه بابا رفت مامان رفت عمو‌رفت 

رنگارو‌فقط ۴ تاشو‌ بلده 

خودش فقط شلوار میتونه بپوشه تیشرت اینا نه 

از پله و سرسره بالا میره  

بقیه بچه هارو‌هم زیاد میزنه اگه دستورشو‌اطاعت‌نکنن 😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ اوتیسم‌خطرناکه؟؟

آره دیگه بزن نت بخون یه جور اختلال عصبی و روانی هستش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اره عزیزم خیلی بچه ها بد غذا هستن وبه میوه هم علاقه ندارن اینم که توی جمعیت جیغ میزنه شاید کم رفت وآمد میکنن بچه به تنهایی وخونه خودشون عادت داره یا هم زیاد تو توجه نیست میخواد جلب توجه کنه لجبازیشم که خصلت بچه هاس دیدی رو یه چیزی گیر میدن انقدر زار میزنن تا کاری که میخوان رو براشون انجام بدی فکرمیکنم بچه بیشتر پرخاشگره حالا یا مامان توخونه زیاد سرش داد میزنه بچه عصبیه یا زیاد محبت نمیکنن یاهم کلا مدل بچس بزرگتر بشه اروم میشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
نمیدونم استغفرالله بچس دیگه شاید ژنتیکند گدر و مادرم بچگی اینجوری بودن بزرگ شند خوب میشند

پدرش ورشکست  شده کاملاااا همه چیشون به باد رفته 

و‌مادرشم این‌اواخر خیلییی استرس داره خیلی لدرفنار سدن با بچه 

کلا روانشون بهم ریخته 

به نظر من یه روانشناس کودک ببرن ضرر نداره خدایی نکرده اینایی که گفتی علائم اوتیسم هستش

عزیزم نترسونش خیلی بچه ها این حرکات رو دارن بنده خدا زهرش ترکید حالا فکرمیکنه حتما بچه مریضه

اره عزیزم خیلی بچه ها بد غذا هستن وبه میوه هم علاقه ندارن اینم که توی جمعیت جیغ میزنه شاید کم رفت وآ ...

خیلی میزنه بقیه بچه هارو 

مثلا توپشونو‌میگیره فرار میکنه نمیده بهشون 

پدرش ورشکست شده کاملاااا همه چیشون به باد رفته و‌مادرشم این‌اواخر خیلییی استرس داره خیلی لدرفنار سد ...

خوب این بچه چه گناهی داره که باید شیر استرس و اظطراب و رفتار ای دلهره اوره تحمل کنه خب پس بچه به خاطر همین روانش ریخته بهم مادرش برا چی اینقدر استرس داره 

ولی طبیعی. نیست

ببین‌مثلا خیلی اببازی  میکنه 

هر چی رو‌بار اول ببینه خیلی کنجکاوه 

وسایلو‌مرتب میکنه عاشق شهر بازیه 

عاشق نقاشیه 

ولی خودش فقط خط خطی میکنه 

خیلی میزنه بقیه بچه هارو مثلا توپشونو‌میگیره فرار میکنه نمیده بهشون

بچه عصبی و پرخاشگره عزیزم دلیلشم وضعیت ورفتار پدرومادره

خوب این بچه چه گناهی داره که باید شیر استرس و اظطراب و رفتار ای دلهره اوره تحمل کنه خب پس بچه به خاط ...

بچه رو بردار بر خونتون باهاش مهربون باش تا یکم از جو خونه ی خواهرت دور باشه باهاش حرف بزن بوسش کن براش ی چیزای خوب بخر شاید بهتر شد