2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان شالله یعنی اگر دخترم موفق بشه من از خوشحالی می دوم توی خیابون

مطمئن باشید شادی شما و احساس افتخار تون خیلی خیلی بیشتر از نتیجه دختر تون رو خوشحال میکنه 😊🥰 در این مسیر یه جاهایی ممکنه کم بیاره و خسته شه کاملا طبیعیه . لطفا ازش بخوابد چند روزی رو استراحت کنه و دوباره پر قدرت برگرده . بهش نشون بدید که همه جوره حمایتش میکنید و تلاش هاش رو میبینید فارغ از نتیجه

خیلی که نیست ولی برای شروع شاید زیاد باشه . من از ۳ .۴ ساعت شروع کردم ( بعد اتمام دهم) ولی طی دوسال ...

بعد هر چند وقت یکبار زیاد میکردی؟ 

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
بعد هر چند وقت یکبار زیاد میکردی؟

بستگی داره . چون تو ساعت مطالعه بالای ۱۰ ساعت افزایش ساعت سخت تر از افزایش ساعت مطالعه تو ساعت های کمتره 

یعنی ۵ رو به ۸ رسوندن به مراتب ساده تر از ۱۰ رو به ۱۳ رسوندن هست 

شما هر هفته نیم ساعت افزایش بدید هر موقع دیدید عادت کردین به ساعت مطالعه یکمی افزایش بدین . رو کاغذ پارت  بندی بنویسید تا راحت تر بشه براتون  

مثلا ۸ تا ۹.۳۰ 

۹.۴۵ تا ۱۱.۱۵ 

میتونید برای بار اول باکس های یک ساعته یا ۴۵ دقیقه ای بردارید نمیخواد ۱.۵ ساعت بردارید

از ۶ ساعت شروع کن برو به بالامنابعی که باهاش ارتباط میگیری رو انتخاب کن و اگه دوست داشتی مشاور بگیر ...

کلیپ درسی ببینی هم جز شش ساعت حساب میش یا اینکه باید سه ساعت خودت درس بخونی ایا

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

6ساعت خیلیه😐🥲

تازه بنظرم کمه😂اما تلاش کن تا آخر شهریور برسونی هشت ساعت و تمرین کنی برا ده ساعت

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم