2777
2789

من اینجوریم که به یه موضوعی فکر میکنم که خیلی کار خوبیه خیلی خوب میشه اگه انجام بشه ولی بلافاصله یه نفر اون کاره رو انجام میده درصورتی که من خیلییی قبل تر به اون کاره فکر کردم و به کسی در موردش چیزی نگفتم🥲💆🏻‍♀️

اصلا آدم حسودی نیستم و از اینکه از روی بقیه یه کاری رو انجام بدم متنفرم ولی جدیداً خیلی عصبی میشم وقتی میبینم ایده ی من رو یه نفر زودتر انجام داده به فاصله چند روز و این همش به خاطر اینه که آدم کمالگراییم و نمیتونم سریع ایده هامو عملی کنم همش امروز فردا میکنم،کلی موقعیت و پیشرفت هارو همینجوری از دست دادم،وقتی هم که یه نفر کاری که میخواستم انجام بدم و انجام میده دیگه اصلا سمت اون کار نمیرم…🥲🥲🥲

چیکار کنم؟کیا اینجورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.