2777
2789
عنوان

میخام بگم شوهرم طلاقم بده حالم خوب نیست چهار ساله مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 38 پست
خب بگو طلاقت بده ، آخه تو که نمیخوای عوض بشی ، حداقل اون بره یه زن دیگه بگیره که خوش باشه

😐 انگشت بی صاحبتو همینجوری نچرخون رو کیبورد و تایپ کن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من بشنو .معدت سردی کرده شدید .....غذارو بیخیال .صبح ها عسل و سیاهدونه بخور و یه ساعت بعدش یه موز و یه انبه پوره کن و بخور .

دوباره ظهر یه انبه و موز و شب هم همینطور ....7تاخرما با دوتا عاشق ارده هم اخرشب بخور ....تو روز هم میذاری کتری اب بجوشه و یه کم خاکشیر میشوری و با گلاب و زعفرون مزه دار میکنی و بجای اب میخوری ....3روز اینکارو بکن خوب شدی دعام کن .

منم ی مدت همینطور بودم فقط بااین روش خوب شدم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
انگشتم صاحب داره خداروشکر ، بعضی وقتا آدم های افسرده رو باید از همین روش درمان کرد ، حداقل یه کم به ...

خب بنظرت این روشه؟؟؟ 

منم بچه دار نمیشم شوهرم باید بره زن بگیره؟ 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من تجربه خودم رو میگم.

حالت تهوع یکی از دلایلش ،اضطرابه.مثلا شما شرایط الانت رو خیلی سخت بگیری و بهش بد جور فکر کنی.

من تو مسافرتهام اینجور میشدم.الان با کنترل فکرم ،تا حد زیادی وضعم خوب شده

چطوری عوض شم وقتی همه راه‌ها رو زفتم نتیجه نددیم

یه کم به خودت بیا ، از خونه بزن بیرون ، برو تفریح ، برو گردش ، نشستی تو خونه غصه ی چی رو میخوری ، بخدا هیچیت نیست .کی میخوای عوض بشی وقتی شوهرت رفت یه زن دیگه گرفت ؟ یا وقتی موهات رنگ دندونات شد؟یا دنبال توجهی ؟

واقعا چشه پس

عزیزم آدمایی مثل اسی که یکیشونم تو فامیل داریم ، افسردگی شدید دارن،استرس و افسردگیشون میزنه به گوارششون، همش استرس  و دلشوره دارن ، دست خودشونم نیستا ،مثلا فکر میکنن مریضیه بدی دارن ، ولی ريشش افسردگیه ، حال و حوصله ی تغییر هم ندارن ، همه آزمایشاتشونم خوبه ها ، اینا رو باید تحریک کنی که به خودشون بیان ، مثلا بگی شوهرت میخاد زن بگیره یا آروم آروم با دلخوشی های گذشتشون آشناشون کنی،اینا دلیل زندگی کردن یادشون رفته