2777
2789
عنوان

بهم گفتن زشت شما بودین چی میگفتین

400 بازدید | 22 پست

بچه ها دیروز رفته بودم بیرون، بعد وایستاده بودم یجا داشتم تو گوشیم دنبال آدرس میگشتم، یه لحظه چشم افتاد دو تا پسر دارن این سمت میان من اصن حواسم به اونا نبود داشتم به وارم ادامه میدادم یهو دیدم نزدیک که شدن یکیشون به اون یکی گفت نه خوشم نیومد خوشکل نیست:/ وای اونجا هیچ دختر دیگه ای ام وایستاده بود، الان این آسیب روحیو چطوری فراموش کنمممم😂😂😂💔💔💔😭😭 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا من ب اینچیزا اصلا اهمیت نمیدم😂😂من بورم و چشام عسلیه

پسرعموی پارتنرم ب پارتنرم گفته بود این همچینم خوشگل نیستا دختر باید چش ابرو مشکی باشه

پارتنرمم گفته بود هرکی ی سلیقه ای داره

بیخیال منم ی بار از کنار دونفر رد شدم گفتن این بچس بابا😂😂😂

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
زیبایی یه چیز نسبی یه نفر به چشم بعضیا قشنگ به چشم بعضیا خوب نیست .خودت درگیر این حرفا نکن

اره خب تا حالا چن نفری ام بهم گفت نازی و بانمکی، ولی زشتم شنیدم دیگه وای😂تو کل راه داشتم با خودم حرفای روانشناسی میزدم ولی مطمئنم یه روز یجا بابتش گریه خواهم کرد😂💔

برای منم پیش اومده 

تو پله برقی بودیم دوتا پسر جلوم بودن 

برگشتن عقب منو دیدن بعد باهم پچ پچ کردن 

من شنیدم پسره به دوستش گفت مالی نیست بابا 

انقدر ناراحت شدم 🥺درسته ساده ام اما قیافم زیبا و نچراله 

ولش کن بابا من ب اینچیزا اصلا اهمیت نمیدم😂😂من بورم و چشام عسلیهپسرعموی پارتنرم ب پارتنرم گفته بود ...

خب به تو که چیزی نگفتننن، فقط گفته چشم ابرو مشکی دوس داره و گفتن بچه ای، حالا منننننننننن😭💔😂

خب به تو که چیزی نگفتننن، فقط گفته چشم ابرو مشکی دوس داره و گفتن بچه ای، حالا منننننننننن😭💔😂

گفت زیاد خوشگل نیست😂😂😑

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
عزیزم قرار نیست کسی از تو خوشش بیاد خودت ، خودتو دوست داشته باش ..اونا شعور نداشتن، بعد تو از شعور ن ...

خب مرسی قشنگم بابت حرفات، آره اونا شعور نداشتن ولی این قیافه منو عوض نمیکنه که💔😭🤣الان میخندم ولی یه روز یه جور بشینم بابتش گریه کنم که نگو