2777
2789
عنوان

نفرین من😔😔😔

1196 بازدید | 20 پست

من یه نفر رو نفرین کردم و الان ناراحتم نميخاستم اینطور بشه

قضیه سراین بود ک دوست شوهرم یه مدت زیر پاش نشسته بود ک بره باهاش تو یه کاری شریک بشه منم موافق نبودم ولی با اصرار زیاد بالاخره راضی شدم ک کارش رو داشته باشه و این کار رو هم کنارش انجام بده ولی بعداز چندماه شوهرم از کارش استعفا داد و رفت با این دوستش،خیلی گفتمش این کارو نکن کاری ک میکنی ريسکش بالاس بذار درآمد داشته باشیم ولی شوهرم میگفت نه من وقت ندارم و نمیتونم و ....،میدونستم ک دوستش و همکاراش زیر پاش نشستن و اینم گوشش به حرفشونه،یه مدت ميخاستن من رو هم وارد کارشون کنن ک خیلی اذیت میشدم ،زندگی واسم تلخ شده بود،حالا کارش رو نمی گم چی بود،ولی حس خوبی به محیط کارش نداشتم و اطرافیان همش تو دلم و خالی میکردن و ميگفتن شوهرت از راه به در میشه و ...منم از همه طرف روم فشار بود و حتی پول هم نداشتیم یعنی کارش به ما هیچ درآمدی نميداد،حتی پول بنزین و نون هم نداشتیم سرتون رو درد نیارم زندگی برام جهنم شده بود همه زندگیم زیر نظر دوستش بود همش بهش میگفت این کار کن اون کار کن و یه وقتایی هم می فهمیدم ک ميگفتن به حرف زنت گوش نکن اینجا وضعت خوب میشه و....بالاخره کار به جایی رسیده بود ک شوهرم همش ميخاس پیش اونا باشه هرکاری میگن رو انجام بده از نظر اعتقادی هم حرفای عجیب میزد،چندین بار باهم دعواهای بدی کردیم ومن همه اینها رو از چشم دوستش می دیدم،یه شب خیلی دلم از حرفای شوهرم شکست و به خدا ناله کردم ک پای این آدم رو از زندگی من ببره و تو همون آه و ناله ها گفتم زندگیمو خراب کردی الهی زندگیت خراب شه،آخه اونم زن داشت ولی عقد ما خونه خودمون بودیم و خرجمون بیشتر بود،...به هرحال گذشت یک سال و خورده ای و شوهرم به جایی ک اونا ميگفتن نرسید ،بعدم راضی شد ک دیگه اون کار رو ادامه نده ،فکر میکنم کار خدا بود ک از سرش افتاد آخه خيليييي تحت تاثير اونا بود

حالا امشب با دوستش رفته بودیم بیرون وقتی احوال خانمش رو پرسیدم جواب درستی نداد و گفت فعلا قصد رفتن سر خونه زندگيشو نداره،بعدش من از شوهرم پرسیدم ک فلانی با خانمش مشکل داره گفت آره حدس میزنه ک به هم زدن ازدواجشون رو ،راستش رو بگم ناراحت شدم و بعدا ک بهش فکر کردم یادم اومد ک من یه شب خیلی به جدش و خدا شکایت کردم

حالا خیلی ناراحتم هرچند ک اونم اون موقع زندگیمو ازم گرفته بود😔😔😔😔😔

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که یکجا نوشتی.

شما ناراحت نباش. حتما به هم نمیخوردن که جدا شدن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

خب حالا که پشیمون شدی از نفرینت بازم دست به دعا شو اگه میتونی ببخش و دعای خوب در حق خودشو زندگیش کن

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

اولا که از کجا معلوم به خاطر نفرین شما بوده؟

ثانیا امام صادق میگن هرگاه کسی رو لعن میفرستین،اون لعنت بین فرستنده و گیرنده(خخخخخ)مردد میمونه و به کسی که لایقشه برمیگرده پس هیچ وقت نفرین نکن چون خدایی نکرده اگه حق با تو نباشه به خودت برمیگرده

ثالثا شاید صلاح اون آقا اصلا تو جدایی باشه؛خدا میگه چه بسیار کارهایی که ناپسند میدارید اما خیر و صلاح شما در اون کاره

دوستت داریم امام مهربانی ها...
بد به دلت راه نده. قسمت شون این بوده. وگرنه به حرف دیگری که زندگی کسی خراب نمیشه

آره خودمم میگم شاید اگر من هم نفرينش نکرده بودم اینطور میشد،ولی خیلی به اینکه آه پشت زندگی آدم باشه زندگیت خراب میشه اعتقاد دارم

چقدمهربونی  من کینه ایم هرسریم نفرینموتجدیدمیکنم

منم کینه ایم ولی زبونم نمیچرخه نفرین کنم حالا هم که حدیث امام صادق رو شنیدم بیشتر ترسیدم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خب حالا که پشیمون شدی از نفرینت بازم دست به دعا شو اگه میتونی ببخش و دعای خوب در حق خودشو زندگیش کن

آره گفتم خدایا اگر به خاطر نفرین من بوده و میشه زندگی کنن خودت درست کن مسئله شون رو

اولا که از کجا معلوم به خاطر نفرین شما بوده؟ ثانیا امام صادق میگن هرگاه کسی رو لعن میفرستین،اون لعن ...

آخه میدونی شرایط زندگیم خیلی سخت شده بود جوری ک دعواهای شدید میکردیم ک مادرسوهرم میگفت چتونه هر روز هر روز دعوا،وقتی عصبانی میشدم همش رو از چشم اون می دیدم چندبار گفتم الهی دستگیر زندگیت شه ولی یه شب دلم خیلی شکست و به جدش شکایت کردم ک این آدم ک از نسل شماس زندگیم رو خراب کرد و ...اون موقع شرایط خیلی بدی داشتم