2777
2789

3 روز جدا می‌خوابه حتی در قفل میکنه خیلی دلم شکسته چیکار کنم😢😢😢😥اولین باره این رفتارا میکنه حس میکنم یکی یادش میده یکی مثل خواهرش. تاپیک های قبلم گفتم شوهرم 1 سال پيش خیانت کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان علت جدا خوابيدن چيه چه ربطى به خيانت داره

چند روز پیش ها فهمیدم دوباره بهم دروغ میگه و 2 ماهه هربار میگم دوتایی بریم جایی زنگ میزنه دوست ورفیق هاش دسته جمعی باشیم وقتی میرفتم پیشش همش سرش تو گوشی بود انگار با دیوار حرف میزدم 3 شب پیش داشتم درباره شام حرف میزدم همش تو گوشی بود رفتم شام درست کردم خوردم محلش نذاشتم هرچی صدام زد جواب ندادم اومد گفت شام چی بخورم سرم تو اینستا بود محل نذاشتم گفتم برو تو یخچال هرچی خواستی بخور بعد گوشی از دستم کشید پرت کرد داد کشید گفتم چیه مثل خودت رفتار میکنم بدت میاد 

به خواهرشوهرت یا هیچ کس دیگه ای میدون نده که به همسرت آموزش بده خودت پیش قدم شو برای حرف زدن

خواهر شوهرمم شوهرش خیانت میکنه اما من تو زندگی او نیستم میگفتن شوهرش مرد خوبی بوده اگر نبود ماشین خارجی و خونه برا زنش نمی‌خورید با کار کردن زنش مخالف بوده و سر لج و لجبازی حالا میدیدم زنگ میزد شوهرم میگفت اره شوهرم پیشم می‌خوابه فلانه یعنی شوهرم یاد گرفته چطور اذیتم کنه و حتی وقتی شوهرم زن آورد تو خونه او می‌گفت تو خیانت نکردی ما نمیدونیم چی بینتون بوده زنت نباید ب خواهر برادرات میگفت آب وت برده

بهتره یه بار قایمکی گوشیشو چک کنی البته یه جوری که نفهمه چون میگی همش انلاینه میره تو اتاق درو قفل م ...

تو این مدت بارها بهش گفتم حسی بهت ندارم شب قبلی ک دعوا کنیم رفتم پیشش ازش رابطه خواستم خوابید و من خیلی گریه کردم 

اگر واقعا مقصره و به جای شما با دوست و رفیقاش میگردی تحمل کن و تو هم کاملا سرد رفتار کن انگار برات ...

هربار رفتم سمتش یا اومد سمتم عادی رفتار کردم اینسری گفتم اگر تا آخر عمرت تو اون اتاق بخوابی و در قفل کنی هم نمیام سمتت گفت منم نمیام سمت تو