2777
2789
عنوان

به نی نی سایت خوش اومدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴سالته عشق هم داری تازه ؟؟؟؟؟ نی نی سایتی عضو شدی ؟؟؟واقعا نمی‌دونم چی بگم

من 14 سالم نیس ولی خب این سنمو خیلییی دوستدارم🙂

16 سالمه عشق دارم نی نی سایتم عضوم😌🤌

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

من ۴ سال خاموش بودممم

من دلم میخاست بیام ولی خب دودل بودم

من 14 سالم نیس ولی خب این سنمو خیلییی دوستدارم🙂16 سالمه عشق دارم نی نی سایتم عضوم😌🤌

وا چرا ۱۴سالگی رو دوس داری ؟

دوست عزیز پیشنهاد میکنم برداریش چون اینجا عضو شدن زیر ۱۵تعلیغی داره یکبار تعلیغت میکنن به هر حال ....

اوه پس دبیرستانی 

رشتت چیه 

خوش اومدیتاپیک بزن مادر شوهرم کتکم زد ماشاالله انی پر بازدید میشه

سنمو ببینن درجا تعلیق میشم، نیومده میرم 😂😔

مرسیی

وا چرا ۱۴سالگی رو دوس داری ؟دوست عزیز پیشنهاد میکنم برداریش چون اینجا عضو شدن زیر ۱۵تعلیغی داره یکبا ...

چون 14 سالم بود دیدمش

الان میزنم 15

امسال انتخاب رشته دارم تو دوران کرونا مریض شدم درس رو ادامه ندادم برا همین یبار تجدید شدم بجای اینکه برم دهم الان میرم نهم ولی خب میخام انسانی بخونم