2777
2789

امروز خواهر شوهرم سر مدذسه گرفته بود واسه پسرش...وقتی پول جمع میکردن ما100 دادیم بقیه 50 تومن و 60 تومن و ...مادرشوهر هم 1 میلیون...بعد اخمای مادرشوهر و خواهرشوهر بهم ریخت کاملا متوجه شدم بخاطر پولیه که من انداختم ...خلاصه هیمیگفتن اینا نیک و بده کم ببری کم میارن و...از این حرفامنگرفتم منظور شون منم ....منم اخر شب کم میومدیم به شوهرم گفتم 50 دیگه بدیم گفت خودت میدونی باز اخرش 50 دادیم گفتیم میخواستیم واسه روز اولش کادو بخریم ودیگه خوشحال شدن حسابی...حالا اومدیم خونه شوهرم میگه چرا پبش جمع 150ندادی...منم گفتم چقدر بعدش متلک انداختن...دادم ول کنن دیگه..

اینم بگم خواهر شوهر پیشم چیزی نداره دوباره پارسال 100سر خونه دادم...

بگید کارم بد بوده دوباره50 دادم؟؟

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم من سال دیگه واسه پسرام جشن ختنه میگیرم و میاد واسم....

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
دیگه دادی رفته. ولش کن. 

میدونم دادم رفته میگم کارم ضایع بوده؟؟