2777
2789

بچه ها سلام 

اگه حس سنگینی دارید مدام بحث میکنین تو خونه اعصاب ضعیفی دارین میتونین باهام درمیون بزارید کمکتون میکنم راهنمایی میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا بی حوصله شدم؛ مدام افکار منفی میاد تو ذهنم؛ هیچی خوشحالم نمیکنه.چکار کنم؟

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

اینطوریم من 

ولی فکر نمیکنم دلیل ماورایی باشه .

بیشتر بخاطر افسردگی یه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
منم اونطوریم همش استرس و اضطراب دارم حس می‌کنم هر لحظه امکان داره اتفاقی بیفته اگه کسی حرف میزنه حس ...

بخاطر اینه زیاد به حرفاشون اهمیت میدی خودخوری میکنی دل درد میگیری بعضی موقع زیاد فکر میکنی هروقت حالت بد شد یه لیوان آب لازم نی پر باشه یکم گلاب یع حبه قند بریز داخلش هم بزن سه صلوات بدع نیت کن فوت کن بخور استراحت کن

میتونین توضیح بدید بیشتر کمکتون کنم حالتون چجوره؟

همش خوابم وقتی بیدار میشم انگار سیر خواب نشدم بدنم درد میگیرم همش خستم با ۳۴ سال سن نه کار جور میشه نه ازدواج همش توشون گره میفته

تازگیا بی حوصله شدم؛ مدام افکار منفی میاد تو ذهنم؛ هیچی خوشحالم نمیکنه.چکار کنم؟

نا امیدی شدید داری به زندگی 

از افکار منفی که ناراحتت میکنه دور شو هروقت میخای بری حموم خودتو با اسفند دود بدع برو حموم شب نرو حموم زیاد وقتی ناراحتی سعی کن نخوابی گلاب بزن صورتت اگه با کسی دوستی میکنی که سمت کارای اشتباس ازش دور بمون اون باعث سنگینی میشه