2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده الان میگه یا بمون و فراموش کن یا برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 40 پست
وکیل 2 سال پیش از یکی فامیلامون 70 میلیون گرفت بخاطر 14 سکه و 1 دونگ خونه که از مرده گرفت

من وکیلای زیادی میشناسم انقدر نگرفتن 

احتمال به خاطر اون یک دانگ خونه انقدر زیاد گرفته 

میتونید پیش وکیلهای دیگ برید کمتر بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگارهای خواهرتون اگه دلیلشو پرسیدن میتونید به خیانت شوهرتون اشاره کنید که فکر نکنن مشکل از شما ب ...

خب اومدیم خونه سند برداریم بریم به نامم بزنه من اومدم بالا سند بیارم به این شرط برگشتم التماس کرد فلان اومدم وقتی خواستم برم پایین اومد بالا گفت نمیخواد تو حق تنصیف از من داری همین الانم نصفش مال تو هست چ کاریه خواهرش گذاشته بود تو دهنش هی زنگ میزد امار می‌گرفت الهی خیر و خوشی نبینه 

من وکیلای زیادی میشناسم انقدر نگرفتن احتمال به خاطر اون یک دانگ خونه انقدر زیاد گرفته میتونید پیش وک ...

وکیلی می‌شناسید که یه مشاوره بهم بده موقع ازدواج جز شروط ضمن عقد قید کردیم ک بعد ازدواج هرچی به دست میاد نصف نصف و بعد ازدواج ما خونمون عوض کردیم 2 خواب بود شد 3زخواب میخوام بدونم اگر خودم درخواست طلاق بدم بهم تعلق میگیره یا نه

اموالی که شوهرت قبل ازدواج داشته شامل این قانون نمیشه. هر چی بعدازدواج بگیرید.

و این حق تو ازدواج هست ک اگر مرد زن را طلاق بده به همه زن ها تعلق میگیره اما ما این حق را بهم دیگه دادیم وقید کردیم فکر کنم اگر خودمم درخواست بدم بهم تعلق بگیره