2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده الان میگه یا بمون و فراموش کن یا برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 40 پست

حق داری

منم ی ماهه فهمیدم شوهرم یکسال با ی هرزه ارتباط داشته شوهر اشغال منم همین حرفو میزنه ولی قد ارزن برام ارزش نداره بیشتر تمرکزم روگذاشتم پا پیشرفت خودم حیف وقت با ارزشم نیس زوم کنم رو رفتار این تحفه؟؟اگه شرایط جدایی نداری ساکت بمونزوم کن رو پیشرفت خودت شرایطش رو داری بروسر کار مستقل شو خرج کن ب خودت برس عشق و حال کن

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تا میام با خودم کار کنم ب روش نیارم فراموش کنم یه کاری میکنه ک شک کنم میدونم هنوزم زیر آبی میره ...

عجب ادم بی انصافیه 

به روت نیار ازش پول بکش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فقط اونجا که گفته خیانت نکردم...😕

تقصیر خواهر بی پدرشه وقتی زن آورد تو خونه همه پشت من بودن یه خواهرش شوهرش همینطوره برگشت گفت ما چمیدونیم چی بینشون بوده شاید چیزی نبوده و شوهرم اینو دست گرفت گفتم باشه هروقت من مرد آوردم تو خونه تنها خلوت کردم باهاش کسی حق نداره منو زیر سوال ببره

اخه تا میام با خودم کار کنم ب روش نیارم فراموش کنم یه کاری میکنه ک شک کنم میدونم هنوزم زیر آبی میره ...

وکیل فوقش ۳۰-۴۰ تومن بشه که میشه یک سکه !

نفقه و چیزهای دیگه هم هست ک میتونی با مهریه طلب کنی 

ببین اگه بچه نداری حتی بدون مهریه هم جدا شو 

درست نمیشن که نمیشن 

جواباتو بخون می فهمی باید چه کار کنی. در کل جز این دو راهی که شوهرت گفته فعلا راهی نداری. مگر اینکه برای خودت وقت بخری و پشتوانه ای درست کنی. مثلا کار پیدا کنی یا پس اندازی داشته باشی که بعد از جدایی روی پای خودت وایسی

منظورت از پشتوانه ، پشتوانه مالیه یا خانوادت حمایت نمیکنن؟

مالی. بعدش من فرزند طلاقم خواهرام دم بختن این جدایی من میتونه تاثیر بزرگی رو سرنوشت اونا هم داشته باشه 

وکیل فوقش ۳۰-۴۰ تومن بشه که میشه یک سکه !نفقه و چیزهای دیگه هم هست ک میتونی با مهریه طلب کنی

وکیل 2 سال پیش از یکی فامیلامون 70 میلیون گرفت بخاطر 14 سکه و 1 دونگ خونه که از مرده گرفت 

چه کار اساسی کرده که فراموش کتی به جز حرف؟؟ خونه بهت داد؟؟ بچه داری؟؟

نه خونه نه هیچی اگرم میخواست بده یه خواهر کثافت داره ک میگه چون شوهر من اینطوره اشکال نداره زنت تحمل کنه از خدا میخوام آب خوش از گلوش پایین نره که نمیره. نه بچه ندارم

مالی. بعدش من فرزند طلاقم خواهرام دم بختن این جدایی من میتونه تاثیر بزرگی رو سرنوشت اونا هم داشته با ...

خواستگارهای خواهرتون اگه دلیلشو پرسیدن میتونید به خیانت شوهرتون اشاره کنید که فکر نکنن مشکل از شما بوده

یا  تا زمانی ک خواهران تون به مرحله جدی ازدواج نرسیدن  پیش خواستگارشون صحبتی از طلاق تون نکنید

با این اوضاع باید همون موقع ک خیانت اش رو شد و خانوادش حامی تون بودن یه چیزی ازش میگرفتید (ملکی-مالی …)