یکسال گذشته از خیانتش مشاور گفت فراموش کردنش ممکنه سالها زمان ببره که اونم شاید نشه به شوهرم گفت فقط باید خودت کمک کنی بهش ولی من تو این یکسال سر هر دعوایی تو روش اوردم کشیدم تو چشمش چیزی هم ازش ندیدم بارها شک کردم تا 10 روز پیش بهم گفت پیش دوستشه از دوستش پرسیدم گفت نه با من نبوده. حالا میگه من دروغ نگفتم من خیانت نکردم من اون زن آوردم تو خونه هیچی بینمون نشد گفتم منو خر فرض کردی بعدش دعوامون شد گفت اگر نمیتونی فراموش کنی باید جدا شی نه خودت عذاب بده نه منو تو آبرو منو جلو خانوادم بردی جلو دوستم چون من وقتی خیانتش رو شد ب خانوادش گفتم نذاشتم خانواده خودم بفهمن منم گفتم زن تو خونم بود نذاشتم هیچکس جز خانوادت بفهمه اگر خانوادت نامحرمه بهت بگو موندم چکار کنم دارم دیوانه میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش هم بگو من ابروت را نبردم خودت ابروی خودت را بردی فقط خدا من را واسطه کرد که گندهایی که میزنی را برای همه توضیح بدم ....ادم خربزه میخوره پای لرزش هم باید بشینه پس جای گله نمیمونه .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
راهی حز این دوتا راه وجود داره؟میدونم لجت گرفته ولی همین دوتا کار رو میتونی بکنی
اخه تا میام با خودم کار کنم ب روش نیارم فراموش کنم یه کاری میکنه ک شک کنم میدونم هنوزم زیر آبی میره اما دستش رو نشده بعدش نمیاد توافقی جدابشیم میگه خودت درخواست بده خودم چطور درخواست بدم مهریه ام 14 سکه است همش خرج وکیل میشه هیچی دیگه بهم تمیرسه