2777
2789

یکسال گذشته از خیانتش مشاور گفت فراموش کردنش ممکنه سالها زمان ببره که اونم شاید نشه به شوهرم گفت فقط باید خودت کمک کنی بهش ولی من تو این یکسال سر هر دعوایی تو روش اوردم کشیدم تو چشمش چیزی هم ازش ندیدم بارها شک کردم تا 10 روز پیش بهم گفت پیش دوستشه از دوستش پرسیدم گفت نه با من نبوده. حالا میگه من دروغ نگفتم من خیانت نکردم من اون زن آوردم تو خونه هیچی بینمون نشد گفتم منو خر فرض کردی بعدش دعوامون شد گفت اگر نمیتونی فراموش کنی باید جدا شی نه خودت عذاب بده نه منو تو آبرو منو جلو خانوادم بردی جلو دوستم چون من وقتی خیانتش رو شد ب خانوادش گفتم نذاشتم خانواده خودم بفهمن منم گفتم زن تو خونم بود نذاشتم هیچکس جز خانوادت بفهمه اگر خانوادت نامحرمه بهت بگو موندم چکار کنم دارم دیوانه میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخوای زندگی‌گنی هی به روش نیار تموم بشه همه چی خودتو عذاب نده اگه نمیخوای فراموش کنی طلاق بگیر 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

ب نظرم نمیتونی فراموش کنی پس برو ....

بهش هم بگو من ابروت را نبردم خودت ابروی خودت را بردی فقط خدا من را واسطه کرد که گندهایی که میزنی را برای همه توضیح بدم ....ادم خربزه میخوره پای لرزش هم باید بشینه پس جای گله نمیمونه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
راهی حز این دوتا راه وجود داره؟میدونم لجت گرفته ولی همین دوتا کار رو میتونی بکنی

اخه تا میام با خودم کار کنم ب روش نیارم فراموش کنم یه کاری میکنه ک شک کنم میدونم هنوزم زیر آبی میره اما دستش رو نشده بعدش نمیاد توافقی جدابشیم میگه خودت درخواست بده خودم چطور درخواست بدم مهریه ام 14 سکه است همش خرج وکیل میشه هیچی دیگه بهم تمیرسه