2777
2789
عنوان

خیانت خانم متاهل

509 بازدید | 17 پست

تو فامیل یه خانم محجبه ثروتمند ۳۸ ساله هست که خیلی جذاب و سر زبونداره و با شوهرش خیلی خوب نیست با یه مردی از فامیلا ک ۳۳ سالشه ارتباط پیامکی دارن یعنی اینو من دیدم با چشم ک به مرده نوشته بود خوبی عشقم ؟ 

مرده وضعش معمولیه ۷ ساله ازدواج کرده ولی نمیذاره خانمش باردار شه 

یعنی رابطه اینا خواهر برادریه یا نامشروع !؟

واقعا برام غیر قابل باوره مگه میشه یه خانم محجبه و معتقد و همه چیز تموم چنین کار نجسی رو مرتکب شه !؟

از یه حاج اقایی ک یه سری مسائل رو میدونه پرسیدم گفت این خانم خیلی زرنگه و شهوتش بسیار زیاده و از این اقا استفاده میکنه !

گفت دیگه نمیتونم بیشتر بگم و حکم به زنا بدم برای اثبات زنا ۴ شاهد عاقل و ... لازمه . 

یعنی واقعا اینا رابطه نامشروع دارن ؟ یعنی اون خانم نورانی و زیبا فاسده طبق این چیزا ؟

(نگید به تو چه  ک متاسفانه نسبت نزدیکی داره )

چند بار یه تایپکو میزنی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فقط یه پیامک دیدی و این همه تفسیر؟

یعنی ۱۴ ساله فقط ارتباط پیامکی دارن ؟! تو این همه سال فراتر نرفتن 

ک اگه رفته باشن خون و خونریزی راه میفته چون خانم اون اقا بشدت پیگیره ک ته قضیه رو دربیاره 

درسته کارشون اشتباهه اگر واقعا چیزی باشه، ولی نزدیکترین کس هم بهت باشه بازم به خودش ربط داره

چتون شما معلومه چند چندین با خودتون

چرا اگ از خیانت ی مرد میگن میخایذ خودتون پاره کنید ب همجنس ک میرسع یا میگید قضاوت نکن یا میگید ب خودش ربط داره

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

درسته کارشون اشتباهه اگر واقعا چیزی باشه، ولی نزدیکترین کس هم بهت باشه بازم به خودش ربط داره

مگه همیشه مرد خیانت میکنه خیانت دو طرفه هست

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن