2777
2789

برو بخواب

نترس بابا مگه چیه فوقش قبول نمیشی نمیخوان بکشنت که

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اگه استراحت نکنی چجوری میخوای قبول شی همینجوری بار اول قبول نمیکنن استرس داشته باشی ک چ بدتر

چرا قبول نمیکنن؟؟ من هم شهر هم ازمون رو بار اول قبول شدم سالها قبل   تازه ماه رمضون بود گرمای 40 درجه  و 50 نفر توی صف!

چاره ش فقط زودتر رفتن هست به نظر من هرچی زودتر بری محل امتحان زودتر استرس میریزه مثلا به جا ساعت هفت نیم شش و نیم برو البته تنهایی نه.

چرا قبول نمیکنن؟؟ من هم شهر هم ازمون رو بار اول قبول شدم سالها قبل تازه ماه رمضون بود گرمای 40 درج ...

بله سالها قبل پدر من هم بار اول قبول شدن ولی جدیدن خیلی سخت میگیرن ما ۳۰ نفر بودیم شش نفر فقط قبول شدن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

عزیز اصلا استرس نداشته باش ،حفظی نیست که یه وقت یادت بره یه چیز عملی هست که اگه مسلط باشی قشنگ انجام میدی ،بار اول هم قبول شدم اینکه بار اول میندازن رو بریز دور اگه تسلط داشته باشی افسر متوجه میشه ،پارک دوبل خیلی مهمه براشون ،موقع نشستن تنظیم آینه و بستن کمربند ،دو فرمان و یک فرمان اینا خیلی مهم و ماشین رو خاموش نکنی ،همینا رو تمیز انجام بدی قبولی 

بله سالها قبل پدر من هم بار اول قبول شدن ولی جدیدن خیلی سخت میگیرن ما ۳۰ نفر بودیم شش نفر فقط قبول ش ...

قسم میخورم ما هم دو پسر و دو دختر قبول شدن   ولی واقعا بد روندن اخه هنرجوها

حالا چرا من رو با پدرتون مقایسه کردید  پس پدرتون ماشاله جوون هستن   

شوخی کردم عزیزم . من خواستم به استارتر استرس ندم و بگم راحت باشه اخه وقتی بگیم سخته و این حرفا بدتر میشه

عزیز اصلا استرس نداشته باش ،حفظی نیست که یه وقت یادت بره یه چیز عملی هست که اگه مسلط باشی قشنگ انجام ...

تازه به نظرم به کلیت نگاه میکنن  حتیی حتییییی یه درصد اگر خاموش کنه اگر در حالت کلی مسلط باشه رو دور زدنها و راهنما و نگاه کردن به آینه میبخشن اون رو هم.

قسم میخورم ما هم دو پسر و دو دختر قبول شدن ولی واقعا بد روندن اخه هنرجوهاحالا چرا من رو با پدرتون ...

آخه طرف پارک دوبل رو اشتباه رفته بود کم مونده بود بیوفته تو جوب افسر اونو پیاده کرد و به من گفت درستش کن نمیدونم شاید شانس من اینجوری بود 😁

درضمن من قصد بی احترامی نداشتم عذر میخوام اگه این برداشت رو کردید

فقط خواستم بگم بره بخوابه استراحت کنه فردا آماده باشه

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
آخه طرف پارک دوبل رو اشتباه رفته بود کم مونده بود بیوفته تو جوب افسر اونو پیاده کرد و به من گفت درست ...

نه بابا راحت باش مهم نیست

مرسی به شعور شما که  متوجه شدی ممکنههههه اگرررر برخورده باشه بهم معذرت خواستی