2777
2789
احتمال میدی بارداری بعد تازه به این فکر افتادی ک دوستت داره یا نه؟عجیبه

خب میدونی یه چیزایی دیدم شک افتادم ... مثل اینکه طفره میره ک زود بریم سر خونه زندگیمون ... عقدیم خب ... شک دارم ک واقعا دوسم داشته باشه ... همش فکرو خیال میکنم خب ... البته شرایطش نا به سامانه واقعا ... نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میدونی یه چیزایی دیدم شک افتادم ... مثل اینکه طفره میره ک زود بریم سر خونه زندگیمون ... عقدیم خب ...

اولی ک تاپیکو خوندم حسم این بود خیلی گرفتاره و درگیره کم توجهی میکنه سر این ولی ته دلش دوستت داره

اولی ک تاپیکو خوندم حسم این بود خیلی گرفتاره و درگیره کم توجهی میکنه سر این ولی ته دلش دوستت داره

قلبم برات صلوات فرستادم ❤️ 

بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن ؟

خودم و شوهرم هستیم 

درباره خیانتش با نرگس چی حس میکنی ؟

ان شا الله ک بی توجهیاش بخاطر گرفتاریا و درگیریاش باشه ... مثلا یه چیزی ک شک میندازتم همش،میگه باردار نشیا ... اگ شدی باید سقط کنی ...اخه چرا واقعا ؟ خودش میکه میبینی شرایط کار و خونه ک ... نمیدونم واقعا 

قلبم برات صلوات فرستادم ❤️ بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن ؟خودم و شوهرم هستیم درباره خیانتش ب ...

دوست داشتنی حس نمیکنم مرده نه نرگسو دوس داره نه شمارو 

طلاقم احتمالا گیر پیش بیاد ولی میگیرین دیر یا زود

خیانتش در چ حد بود جنسی؟یه ذره ته دلت دوسش داری ولی پر از نفرتی اون دوست داشتنه رو هم سرکوب کردی چون ...

والا عمق خیانت رو نمی‌دونم 

اما به نفرت ازش رسیدم 

طوری که از دور میبینمش راهمو کج میکنم از ی جا دور تر میرم چشمم به چشمش نیوفته