2777
2789

سنگینی تکرار ادرار دندون دردی که باید هرچه زودتر عصب کشی بشه میخوام بعد چند ماه مثل آدمی زاد غذا بخورم 

میخوام رو کمر بخوابم کمرم داغونننننن 

میخوام مثلللل آدم راحت برم دستشویی

میخوام راحت شلوار بپوشم حالم از ماکسی بهم خورد

بگین چیکار کنم هرچه زودتر دردم بگیره

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی

فقط زانو درد شد نتیجه اش سه هفته اس پیاده رویی میکنم هرشب

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
من درد نداشتم رفتم گفتم درد دارم زایمانم کردن😅😅

اصلا مگه میشه😐

نه اینکار رو نکنی ها یه وقت خدای نکرده بچه آسیب میبینه اصلا دست کاری نکن هر وقت خودش خواست میاد تحمل کن مامانش ایشالا وقتی که بیاد روز های بهتری رو تجربه میکنی منم برای خوب شدن حالت دعا میکنم دورن بگردم تو یه مامان خیلی خوبی میشی برای نینیت چون اینقدر براش سختی میکشی❤️ دعای حامله ها زود میگیره منم کلی مشکل دارم تو هم منو دعا کن🥰

من ۳۸هفته کیسه آبم پاره شد الان بری فک کنم تحریک رحمی میکنن زایمان میکنی.بچه که دنیا بیاد میگی کاش هنوز تو شکمم بود از شب بیداری از شیر دادن از زخم بخیه خون سر وصدا کلافه میشی.به نظرم این لحظات اخرو عشق کن.من خودمم الان باردارم ۳۴ هفته ام 

فقط زانو درد شد نتیجه اش سه هفته اس پیاده رویی میکنم هرشب

ورزش سگل یا یه همچین چیزی.اسمش رو یادم رفته

ببین شیاف گل مغربی روزی ۲ بار

زعفرون و خاکشیر و ....

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

رو بارداری اولم من ۳۹ هفته بودم به دکترم گفتم استرس خیلی شدیدی دارم مدام سرم گیج میره توتکونای بچه چند روزه کم شده گفت فردا بیا برای زایمان منم مثل تو خسته شده بودم  

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
وای منم ۳۸ هفته ام دوشنبه تاریخ زایمان سزارین زده از طبیعی میترسم.شبا تا صبح بیدارم بیقراری پا دارم ...

توهم پاهات تو خواب بی قرار میشن وای من هرشب دارم میکوبمشون زمین

خیر سرمم زایمانم طبیعیه