2777
2789

سلام دوستان گل. لطفا کمکم کنید، دعاگوتون میشم🥺🥺

خیلی وقته تنبلی تخمدان دارم و اصلا هم درمان نمیشه . یعنی هرکاری کردم . داروی های هورمونی و طب سنتی و ... ولی هیچی به هیچی. چاق شدم و شکمم بزرگ شده. صورتم متورم و همش جوش، ریزش مو هم دارم. با یکم فعالیت زود خسته میشم و شبا کلا نمیتونم بخوابم و به جاش روزا خوابم میاد همش، استرس زیادی هم دارم . 

اگه تجربه ای مثل من داشتی و باردار شدی ممنون میشم که کمکم کنی🥺🥺 پاکسازی رحم که میگن چیه؟

اولین مرحله استرسو از خودت دور کن و شروع کن به ظاهرت برس 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام میدم .ورزش و تغذیه رو رعایت میکنم. البته تازه شروع کردم . روش خاصی داره؟

من دقیق اطلاع ندارم ولی خیلی ها اینجا میگن جواب گرفتیم در ضمن تنبلی و پلی کیستیک یکی از عوامل مهمش استرسه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

استرسم کلا کم نمیشه . از همون بچگی یه فرد استرشی بودم متاسفانه

خب من نمونه اش دوستم تو زمان مدرسه آدم فوق العاده استرسی بود جلو ترم ازدواج کرد تا الانم از بچه خبری نیست چون همیشه استرس و خود خوری میکنه

راه اول همینه که بت گفتم 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
خب من نمونه اش دوستم تو زمان مدرسه آدم فوق العاده استرسی بود جلو ترم ازدواج کرد تا الانم از بچه خبری ...

دقیقا عین من🥲 باید سعیمو بکنم . شرایط کاری و تحصیلی و خانوادگیم کلا استرس زاست متاسفانه

نه . چیکار میکنن؟؟ میشه لطفا بگی چجوریه؟

اگه دکتر  طب سنتی  بری  بهت میگن نافت افتاده یا نه  و  برات  میگیرنش  یا  جا میندازنش  یکی از دلایلی ک  بچه دار نمیشن خانوما در رفتگیه نافه که خودشون نمیفهمن

اللهم عجل لولیک الفرج