2777
2789
عنوان

میخام بگم شوهرم طلاقم بده حالم خوب نیست چهار ساله مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 39 پست
چطوری بودی دقیقا کامل بگو به‌م چه دارویی خوردی

من بعد۴سال استرس و تهوع حالم خراب شد دیگه فقط صفرا بالا میاوردم بقیه الله بستری شدم چکاپکامل شدم گفتن سالمی حتیبکارتمم چک کردن!دکتر تشخیص استرس شدید داد اسمش داروهاش دقیق یادم نیست یکیش زاناکس یا همون آلپرازولام بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا مریضم دلم میخواد از همسرم جدا بشم دارم اذیتش میکنم ولی چه کنم هردو عاشق همیم بدجور

بی خیال مردا اونجور ک ما فکر میکنیم نیستن

خیلی زمان برد تا فهمیدم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من بعد۴سال استرس و تهوع حالم خراب شد دیگه فقط صفرا بالا میاوردم بقیه الله بستری شدم چکاپکامل شدم گفت ...

داروها رو یه سال خوردم به مرور کمش کردم بعد قطعش کردم بعدش فقط وقتی حالم بد میشد استفاده میکردم بعد از بارداریم کلا خوبشدم انگار پسرم برام معجره ی زندگیم شد تا الان که۹سال میگذره خوب خوبم بنظرم تو جوونی استرس بوجود میاد من تا۳۰سال درگیرش بودم الان در آستانه ۴۰سالگی برام عجیبه اون تجربه ها و دوران انشالله شما هم خوبه خوب میشید 

مشکل شما فقط و فقط بحاطر استرس زیاد اونم معده عصبیت هست باید بری دکتر معده خوب عزیزم 

یا شربت معده بخری بعد از وعده غذایی بخوری مشکلت حل میشه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چطوری بودی دقیقا کامل بگو به‌م چه دارویی خوردی

ببین قرص دومپریدون بخور یا فوماتدین از داروخونه تگطریقه مصرف شو بپرس ...این تهوع تو خوب میکنه ...در ضمن سیرابی هم عالیههه‌. ی دکتر طب سنتی برووو بهت بگه ...

ازسردی معده هست ک هیچی رو تحمل نمیکنه دوای شما بارهنگ عرق نعنا هست یه قاشق بارهنگ رو توی یه لیوان عرق نعنا بجوشون بخور  بهتر میشی امتحان کن ضرر نداره اصلا صاف کن شیرین کن بخور 

بعدم برا تقویت معده گوشت گوسفند تازه رواتیش درحد چند تکه و چنددقیقه درحدی ک ابخون بچکه پخته نشه قشنگ بجو ابش را بخور