2777
2789

میترسم از اینکه دکترم ناشی باشه بزنه روده ومعقدمو پاره کنه🥴🥺

قزوینی ها تاحالا کسی پیشه دکتر سیمین ستوده کلونوسکپی انجام داده

اسم کاربریم امید هست ولی خانُمم 👩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قزوینی نیستم تا حالا انجام هم ندادم ولی یکی از اطرافیان انجام داده بود اینطور ک میگفت سخت نبود براش بعضیارو بیهوش میکنن یا بی حس میکنن. خیلی وقتا همینجوری.  ولی نباید عضلاتت رو سفت کنی یا تکون بخوری هرچی دکتر گفت اونکارو بکن استرس و خجالت رو بزار کنار اگ قرار بود اسیبی برسه هیچوقت اینکارو ن دکترا انجام میدادن نه مریضا راضی میشدن  ایشالله هر مشکلی داری. بزودی حل بشه  ♡

من تو مطب با بیهوشی انجام دادم اصلا هیچی نفهمیدم نگران نباش

ببخشید انقد بی ادبانه میپرسم مقعدت مثل سابقه یعنی کنترلت روی دسشویتو منظورمه 

من فوبیا دارم بی اختیاری بگیرم نیست مشکل روده هم دارم میترسم قوز بالا قوز شه 

ببخشید انقد بی ادبانه میپرسم مقعدت مثل سابقه یعنی کنترلت روی دسشویتو منظورمه من فوبیا دارم بی اختیار ...

بله مثل سابقه مشکلی پیش نیومده برام. پیش فوق تخصص انجام دادم تو کارشون حرفه ای هستن استرس نداشته باش

عزیزم من قزوینی نیستم تا حالا انجام هم ندادم ولی یکی از اطرافیان انجام داده بود اینطور ک میگفت سخت ن ...

مرسی گلم خیلی بهم دلگرمی دادی ان شاءالله منم به سلامت انجام بدم 

من با بیهوشی انجام دادم هیچی نفهمیدم

فقط دو روز نباید چیزی بخوری غذا فقط شربت ملین یعنی اینش آدمو نابود میکنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بله مثل سابقه مشکلی پیش نیومده برام. پیش فوق تخصص انجام دادم تو کارشون حرفه ای هستن استرس نداشته باش

منم فوق تخصص و تو مطب انجام میدم ولی تو قزوین دکترای بهتری هم بودن چون این خانم بود انتخابش کردم

استرسم از بابت اینه لطفا برام دعا کنید به سلامت انجام شه 

از دردش نمیترسم فقط از پارگی وزخم 🥴😭

منم فوق تخصص و تو مطب انجام میدم ولی تو قزوین دکترای بهتری هم بودن چون این خانم بود انتخابش کردماستر ...

منم دکترم خانم بود . اصلا نگرانی به دلت راه نده کارشونو بلدن پارگی اتفاق نمیفته انشالله بسلامتی انجام میشه و مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت

من با بیهوشی انجام دادم هیچی نفهمیدمفقط دو روز نباید چیزی بخوری غذا فقط شربت ملین یعنی اینش آدمو ناب ...

تو مطب انجام دادی؟ 

اره منم از صبح فقط اب مرغ واب کمپوت گلابی خوردم

منم دکترم خانم بود . اصلا نگرانی به دلت راه نده کارشونو بلدن پارگی اتفاق نمیفته انشالله بسلامتی انجا ...

ان شاءالله 🙏