2777
2789
عنوان

آرزوهای خنده دار بچگیتون

3441 بازدید | 150 پست

من بچه بودم میگفتم کی میشه تلویزیون رنگی بگیریم و با کنترل شبکه های تلویزیون رو عوض کنم.خودمو تو اون موقعیت میذاشتم ک مثلا کنترل تی وی دستمه    

اون موقع ها تلویزیون سیاه سفید داشتیم.یادش بخیرررر

شما آرزوهاتون چی بود ک الان براتون خنده دار باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم ادای اشپزهای تلویزیون رو دربیارم و حتی نیم رو درست کردن  رو برای خانومای تو خونه توضیح میدادم

دوست داشتم دکترا بگیرم استاد دانشگاه بشم و به طور نیمه وقت برم ظرف شور بشم آخه ظرف شستن رو خیلی دوست داشتم .در عین حال دوست داشتم خواننده اپرا بشم میرفتم رو میز کلی جیغ و سر و صدا میکردم

اون زمان که نصف مردم تو خونه عروسی میگرفتن

من دوست داشتم تو سالن تولد بگیرم با لباس دنباله دار و تاجم بزارم😂😂

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

دوست داشتم ابروهای نازک نازک نازک داشتم چون ابروهام پهن و پر بود خیلی ازشون بدم میمد۰ الان نصف قشنگی چهره ام بخاطر ابروهامه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ارزو داشتم پرفسور بشم!هرکس ازم میپرسید میخای چیکاره بشی میگفتم پرفسور حالا یه چیزی شنیده بودم نمیدونستم یعنی چی؟؟!!!!!!

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
بگم مسخره نکنیدااا هی میگفتم خدایا ی بچه بده ب من😐😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁دوس داشتم مامان شم ۶.۵ سالم ب ...

خخخخخخ اون که آرزو منم بوده همیشه هم خاله بازی میکردیم با پسرخالم نقش زنشو بازی میکردم که حامله ام و ...

زیر لباسمم کلی لباس میزاشتم که این شکممه

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟