2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درسته یا نه

29 بازدید | 3 پست

۳ ساله با یکی بودم همه جور اذیتم کرد روزای خوبم داشتم کنارش ولی بعدا فهمیدم از قدیم اعتیاد داره نمیتونه ترک کنه حامله شدم نتونستم سقط کنم نمیدونم همه گفتن بنداز ولی ته قلبم ناراحت میشدم ک چرا بندازم نمیتونم وجدانم نذاشت یا اصلا نمیدونم نشد رو دخترم ک الان ۱سالش شده خیلی حساسم عاشقشم اینا ب کنار همسرم خیلی عصبیه همش بهم شک داشت میدونستم میره میکشه بیرون میاد کلا عصبی میشدم افسردگی گرفتم اواخر الان دادخواست طلاق دادم دیگه تصمیم جدی گرفتم بتنهایی ادامه بدم با دختر م 

عزیزم واقعا سخته خدا دختر تو برات حفظ کنه ولی اگه شوهر ت تورودخترت رو میخواست خداشاهده ترک میکرد ولی به نظر من تصمیم خیلی خوبی گرفتی برای اینده ی دخترت کاش همه میتونستن مثل شما اولین قدم رو بردارن 

عزیزم واقعا سخته خدا دختر تو برات حفظ کنه ولی اگه شوهر ت تورودخترت رو میخواست خداشاهده ترک میکرد ولی ...

مرسی عزیزم بله ولی خیلی ارادش ضعیفه دیدم نمیتونه اخر عمرمم ب تباهی میره باهاش تموم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.