2777
2789
عنوان

بیمه تامین اجتماعی بده 🥲

998 بازدید | 46 پست

سلام

من تازه از ماه پیش بیمه شدم.. تحت تکفل بابام بودم

حالا میگه چرا بیمه شدی؟ حق فرزندیتو قطع میکنند و ارزش نداره و چرا به من نگفتی و تو که ۳۰ سال نمیتونی کار کنی پولت الکی سوخت میشه و .....

کلا تو خونه ما هر غلطیم بکنی باز بَده ای..

گفتم الان بگم چقدر تشویقم میکنند ولی به غلط کردن افتادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیمم ولی تحت تکلف پدرمم هستم هنوز

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
منم بیمم ولی تحت تکلف پدرمم هستم هنوز

نه دیگه نمیشه.. وقتی بیمه کارفرمایی جایی بشی لغو کفالت میخوری..

شاید کارفرمات الکی گفته و بیمه برات رد نمیشه

شایدم از کفالت بابات بیرون اومدی و خبر نداری

نه خویش فرما نیستمن که سوال کردم بیمه کارفرما بشی که ظاهرا خیلی بهتره و اینا

اکر دانشجو هستی بیمه دانشجویی شو ،بهتره .در غیر این صورت اگر منظورت اینه خودتو بیمه کردی عالیه .دوازده درصد ،چهارده درصد و هجده درصد .شما چند درصد بیمه شدی ؟

✔️ خبرنگار 
خب الان خوبه یا نهاینهمه شاغل تو سایت هستجواب بدید دیگه

دوست عزیز من می خوام راهنماییت کنم جواب نمی دی که .خوب بودن که خوبه .ولی سوالات رو جواب نمی دی ؟ از کی هست مژ پرسم چه بیمه ای شدی ؟

✔️ خبرنگار 
اکر دانشجو هستی بیمه دانشجویی شو ،بهتره .در غیر این صورت اگر منظورت اینه خودتو بیمه کردی عالیه .دواز ...

نمیدونم چند درصدم.. سرم نمیشه خیلی

چون تو بحرشم نبودم تا بحال

بیمه دانشجویی هم هست؟؟

نه خودمو بیمه نکردم، کارفرما منو بیمه کرده