2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونید 

امروز کلا محلش ندادم اونم همینطور،میدونستم اصلا اهل نازکشیدنو اشتباهشو قبول کنه نیست ولی چرا همش امید دارم😭🤦‍♀️حتی نگاه هم دیگم نکردیم هیچ صفر .

بازم امشب تو سالن خوابیدب بچم گفتم حداقل یه پتو براش ببره. 

مشکل قلبی دارم یعنی دوسالیه درگیرم و الان کلا دست چپم سر شده و سرم سنگین شده ولی خابم نمبره شدیدا بدخاب شدم 

این بی حسی و سنگین شدنه خطری نباشه ؟

تاپیک قبلتو نخوندم

فقط بگم بلایی سرت بیاد هیچ کس نگات نمی کنه

حرص نخور 

پاشو یه لیوان اب بخور بگو فدای سرم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلتو نخوندمفقط بگم بلایی سرت بیاد هیچ کس نگات نمی کنهحرص نخور پاشو یه لیوان اب بخور بگو فدای ...

من هفته ی پیش انقدر حرص خوردم

یهو تمام سر و صورتم ورم کرد و تبدیل به تاول شدد

فهمیدم زونا گرفتم

ده روز عذاب کشیدم هر روز:بخودم گفتم من دیگه حرررص نمیخورم و هر روز یک ارام بخش میخورم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بگردمت زن با این جوحود چطور رندگی کردی چطور ادامه دادی😿

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
نمیدونم خودمم

داهکار بدم عملی میکنی یا پشت موش میندازی؟؟؟

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

تاپیک قبلیتو خوندم

دلم گرفته بود بدتر شدم

بهاطر بی محلیها بخاطر محبت نکردن و یه کلمه حرف نزدن

هیچ مشکلی نداریم ولی اخلاقش اینه 

منم گاهی مثل امشب میشینم فقط گریه میکنم از اینکه حکم کارگز دارم تو این خونه

دریغ از یه محبت کردن از اینکه حتی کنارم راه بره 

چقدر امشب دلم گرفته 

هیچ کس و ندارم

برام صلوات بفرستید اروم بگیرم

😭😭😭😭😭

عزیزم الان بهترین؟

بله گلم

خوبم شکر خدا زخمام خوب شده

خیلی تو این هفته فکر کردم 

اینکه سلامتی خودم از همه چیز بالاتره

و اینکه مشکل خاصی ندارم شکر خدا ولی سه تا بچه دارم فشار کار روزمره و زندگی هست 

و هر از گاهی جرقه های زن و شوهری 

با خودم‌عهد کردم تو بهترین حالت ها 

ارام بخشو کنار نزارم

تا حداقل دیابت نگیرم

تاپیک قبلیتو خوندمدلم گرفته بود بدتر شدمبهاطر بی محلیها بخاطر محبت نکردن و یه کلمه حرف نزدنهیچ مشکلی ...

عزیزدلم 😿🥲بگردمت منم دلم گرفت بخاطرت

تاپیک قبلیتو خوندمدلم گرفته بود بدتر شدمبهاطر بی محلیها بخاطر محبت نکردن و یه کلمه حرف نزدنهیچ مشکلی ...

عزیزم ببخشید اگ ناراحت شدین.اگر تازه ازدواج کردید بچه ندارید به فکر چارخ باشید مشاوره و ... مثل من نشید که هم روحتون هم جسمتون مریض بشه که فقط به خاطر بچه زنده باشید 

براتون صلوات فرستادم و از خدا میخوام آرامشو خوشی و به قلبت و زندگیت وارد کنه🌹😘