2777
2789
عنوان

تجربه خيانت داشتين

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجيب بودحس ميكردم هیچ دردي سنگين تر از خيانت نباشه...

در چه حدی بود چه جوری متوجه شدین داره خیانت میکنه؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چطور پيام و تماس رو انكار كرد؟؟؟شوهر منم اولش انكار كرد آنقدر گشتم و گشتم تا پته شو ريختم رو آبدیگه ...

میگفت دوستم زنگ زده

مشتریه

اینستام هکه تو خودت اینارو درست کردی بری

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

در حد چت و فرستادن عكس و فيلم مستهجن و بدتر از همه اينكه متوجه شدم همه ي اين سالها كه من عاشقانه كنارش بودم اون درگیر اين كثافت كاريا بوده...وقتيم زياد گير ميدم میگه منكه واقعا با كسي نبودم الكي بوده ! مجازي بوده!

ولي اين حرف ها منو آروم نميكنه

دوبار اتفاقي گوشيش رو باز كردم و اتفاقي روي صفحه چت مونده بود!!!

بار اول ماست مالي كرد بار دوم دیگه نشد

جالبه هیچ وقتتت چكش نميكردم آنقدر كه بهش اعتماد داشتم

اون دوبار هم انگار يه حسي از درونم گفت بردار گوشيش رو ببين

میگفت دوستم زنگ زدهمشتریهاینستام هکه تو خودت اینارو درست کردی بری

هه جالبه شوهر منم همينارو میگفت

بار اول گفت گوشيم دست دوستم بوده اون ميخواسته شيطنت كنه سر به سر من بزاره و ... منه احمق هم باورم شد!

بار دوم هم گفت حتما هك شدم ال شدم بل شدم بعد ديد نميتونه سر منو شيره بماله گفت آره اولين بارم بود اين كارو ميكردم فقط از روي كنجكاوي كه ببينم چجوریه و اين حرفا و معذرت خواهي...

ولي اينسري دیگه نتونستم متقاعد بشم تلگرامش رو هك كردم و همه چی رو ريختم رو دايره

هه جالبه شوهر منم همينارو میگفتبار اول گفت گوشيم دست دوستم بوده اون ميخواسته شيطنت كنه سر به سر من ب ...

ن بابا این انگار چندتاشون باهاش هماهنگ بودن زنگ میزدم میفهمیدن منم میگفتن این گوشی شوهرمه جواب دادم یا یهو متن پیام از قربون صدقه ب داداش تبدیل میشد

یکیشون گفت نمیدونستم متاهله ک گفت ازش،میترسم شرمنده کمکت نمیکنم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هه جالبه شوهر منم همينارو میگفتبار اول گفت گوشيم دست دوستم بوده اون ميخواسته شيطنت كنه سر به سر من ب ...

جالبه همه خیانتکارا مثل هم حرف میزنن ،شوهر منم اول گفت این پیاما را واسه دوستم میفرستم چون  تازه داماده میخواد برای زنش بفرسته منه احمق هم باور کردم چون بهش اعتماد صد در صد داشتم ،بعدش که لو رفت گفت یه شیطونی کوچیک بوده ،اون زمان هنوز واتساپ و اینا نیومده بود ،در حد پیامک و بیرون رفتن بوده ،بعد هفت سال بازم پیام اینبار تو واتساپ دیدم و اینبار تازه شوهرم وقیح شده بود و پررو به من اتهام توهم میزد ولی بالاخره لو رفت ،حالا هم نمیدونم اینکارها رو نموم کرده یا نه من دیگه از کاراش خبر ندارم چون برای آرامش خودم دیگه چک نکردم  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
جالبه همه خیانتکارا مثل هم حرف میزنن ،شوهر منم اول گفت این پیاما را واسه دوستم میفرستم چون تازه دام ...

چقدر سخته زندگي با شك و ترديد...

دلم براي روزاي بي خبريم تنگ شده

الان حالم بده خيلي بده حساس شدم با هر حرف و بي محلي از طرف ميكنم بغض ميكنم ميزنم زير گريه بعد تازه محكومم ميشم كه ها چی شده باز؟؟ چرا اينجوري ميكني...

جالبه همه خیانتکارا مثل هم حرف میزنن ،شوهر منم اول گفت این پیاما را واسه دوستم میفرستم چون تازه دام ...

وقتي لو رفت اظهار پشيموني كرد؟؟

معذرت خواهي كرد؟؟

سعي كرد جبران كنه؟

وقتي لو رفت اظهار پشيموني كرد؟؟معذرت خواهي كرد؟؟سعي كرد جبران كنه؟

به ظاهر ابراز پشیمونی کرد ولی بازم کارهاش رو تکرار کرد ،با زن های مختلف ،بیشتر در حد لاس زدن بود ولی شک دارم که رابطه جنسی هم بوده ،اون کارهاش را ول نکرد ولی من بعد ده سال تازه به این درک رسیدم که آرامشم را بیخود به دلیل رفتارهای غلط شوهرم از دست ندم ،واگذارش کردم به خدا ،چند وقتیه  به مشکل مالی بدی برخورده ،و بد جور  بیقراره .از طرفی دلم خنک شده که داره تقاص پس میده از طرفی این مشکل مالی رو زندگی من و بچه ها اثر گذاشته