2777
2789
عنوان

پسران بالای سی سال

2826 بازدید | 43 پست

بنظرتون  مردای بالای سی سال چقدر به رابطه و خانواده اهمیت میدن ؟  آیا واقعا ناز خانومشونو میکشن  بلدن با زن چطور رفتار کنن یا حوصله ندارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سن و سال نیست.ویژگی های شخصیتی و تربیت خانوادگی هم مهمه

کسی که بی احساس باشه ۵۰ سالشم بشه بازم بی احساسه فقط شاید چند روزی نقش بازی کنه....

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از زمان مجردی یکی ازمعیارام بالای ۳۰بود واسه ازدواج دوستام میگفتن اره حتما واسه چیز دیگ میخای شوخی میکردن گفتم پختن میشه واسه یه عمر روشون حساب کرد الان خودم ۲۵م شوهرم ۳۵

توصبه میکنم حتما به پسرای سن بالا بیشتز فکرکن خیلیییی احساساتی وخانواده دوستن

نمیدونم چرا ایرانی جماعت سن ۳۰ به بعد رو پیر میدونه!!

من الان ۳۳ سالمه هرکسی میبینه میگه ۲۰ سالته چهره و اندامم جوونه حالا اینا به کنار روحیه هرکسی اصلا ربطی به سنش نداره

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....