2777
2789
عنوان

بهترین داروی رفلاکس نوزاد چیه

115 بازدید | 14 پست

دخترم مدام بالا میاره بعد هر شیر خوردن، یا پنیریه، یا هم شیر خودشه ، ولی جهشی نیس ، بردم دکتر دارو نداده، فردا میبرم یه دکتر دیگه، نظرتون چیه؟ با توجه ب تجربه، برا رفلاکس بهترین دارو چیه ؟ گریپ میکسچر برا رفلاکسه؟ 

برا کولیک نمیخام ، لطفا کمکم کنید ، دخترم ب شدت بالا میاره بعد هر شیر خوردن.

شیر خشک آپتامیل میدمش، قبلش نان بود ، الان ۲۷ روزشه

توروخداااا به منم کمک کنین پسرم شیر نمیخوره سه ماهش هسش 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من از رفلاکس دخترم اینه که دارو اثر خاصی براش نداشت اس امپرازول داده بود دکتر ولی من ندادم بهش فقط شیب دار میخوابوندمش حتما نفخشو‌میگرفتم زیاد بالا پایینش نمیکردم بعد شیر خوردن کم شیر میدادم و زود زود ، شیر نان رفلاکسشو بدتر میکرد با شیرهای مخصوص هم اذیت میشد و یبوست میگرفت من خودم اخرش گیگوز رو امتحان کردم که بهش ساخت و کمی رفلاکسش اروم تر شد اما بازم همچنان بود تا اینکه پنج ماهگی کم کم غذا رو شروع کردم براش

تجربه من از رفلاکس دخترم اینه که دارو اثر خاصی براش نداشت اس امپرازول داده بود دکتر ولی من ندادم بهش ...

بچم شیر خودمو بالا نمیاره، ولی سیرش نمیکنه ک مدام بدمش ،بعدش گریه میکنه ک شیر خشک میخوره

قبلا روزی یه بار ولی دو روزه میدم ،چن باری ..شیر خودمو بالا نمیاره

خب چرا شیرخشکو میدی؟کمه شیرت؟ وزن نمیده ؟ اگه رفلاکس باشه باید شیرخودتم بالا بیاره.. من ببلاک ضدرفلاکس میدادم ک بالا نیاوردش.‌

parasoo1989@
خب چرا شیرخشکو میدی؟کمه شیرت؟ وزن نمیده ؟ اگه رفلاکس باشه باید شیرخودتم بالا بیاره.. من ببلاک ضدرفلا ...

۵ روز دستگاه بود و عادت کرده ب شیرخشک ، و شیر خودم کمه و سیرش نمیکنه، الان دو روزه یکم‌بیشتر بهش میدم،وگرنه قبلش کم‌میدادم، نهایتش روزی یه بار

خب چرا شیرخشکو میدی؟کمه شیرت؟ وزن نمیده ؟ اگه رفلاکس باشه باید شیرخودتم بالا بیاره.. من ببلاک ضدرفلا ...

ببلاک چقد میدادی ؟ یعنی همیشه میدادیش ؟ یا فقط مدت کمی ؟ وزن دهیش با ببلاک مخصوص رفلاکس خوب بود؟

۵ روز دستگاه بود و عادت کرده ب شیرخشک ، و شیر خودم کمه و سیرش نمیکنه، الان دو روزه یکم‌بیشتر بهش مید ...

شیرخشکتو عوض کن . اما هی تند تندم عوضش نکن معدش اذیت میشه‌‌. و اینکه رفلاکس ی علایمی هم باید داشته باشه خس خس سینه و ...بد خوابیدنو...اینکه روزی چندبار مجبورمیشی لباسو عوض کنی ب خاطر بالااوردن و...باید مطمعن باشی از زیاد خوردن نیس

parasoo1989@
ببلاک چقد میدادی ؟ یعنی همیشه میدادیش ؟ یا فقط مدت کمی ؟ وزن دهیش با ببلاک مخصوص رفلاکس خوب بود؟

تا تقریبا فک کنم یکسالگیش ای ار دادم. بعد خودمم تا هشت ماهگیش تقریبا رژیم بودم فقط برنج مرغ سیب زمینی 😑

parasoo1989@