2777
2789
عنوان

اون دنیا چطوره

1053 بازدید | 82 پست

بنظرتون بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟خیلی کنجکاوم. ینی بهشت چ شکله جهنم چ شکله . آدما میمیرن چ‌شکل میشن  اصن ما واقعا می‌میریم  دوباره ب دنیا میایم. وای کاش میشد فهمید

کی دیده؟!

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلاتم آنقدر زیاده ک دل خوش ندارممیگم اون ورم برم شاید برای ما همینجور باشهالبته از لطف خدا غافل ...

ولی من حس میکنم واقعا جای قشنگیه آدم ب آرامش کامل میرسن

ای خدااا می‌دونم نرفتیم ولی واقعا کنجکاوم بدونم چ شکله اینقدر ذوق دارم بمیرم بفهمم چجوریه ک نگووو

نمیترسی میگن جون دادن خیلی سخته

تازه اونی که تو قبر از ادم سوال میپرسه خیلی ترسناکه

🌸✨

ای خدااا می‌دونم نرفتیم ولی واقعا کنجکاوم بدونم چ شکله اینقدر ذوق دارم بمیرم بفهمم چجوریه ک نگووو

چرا دوست داری بمیری 

بعد مرگ روح میره تو برزخ و جسما هیچیزی نمیفهمه انگار هیچوقت وجود نداشته 

تا قیامت که دوباره جسم برگرده و زنده شه 

ی ایه هست میگه جوری فراموش می شوید که گویی هرگز زاده نشده اید

نمیترسی میگن جون دادن خیلی سختهتازه اونی که تو قبر از ادم سوال میپرسه خیلی ترسناکه

برام مهم نی بلاخره ک باید تجربه بشه اون لحظه هاولی دلم میخواد بدونم چطوره اون دنیا 

ولی من حس میکنم واقعا جای قشنگیه آدم ب آرامش کامل میرسن

منم همین حس رو دارم اما گاهی از اعمالم میترسم

آخه اعمالمون باعث میشه اونجا هم اذیت بشیم

اما بازم ب خدا ایمان دارم چون اون مهربونه.

لایک نکن خیرشو ببینی
چرا دوست داری بمیری بعد مرگ روح میره تو برزخ و جسما هیچیزی نمیفهمه انگار هیچوقت وجود نداشته تا قیامت ...

دوست دارم فقط برم ببینم چ شکله چجوره معنی این آیه منظورش اینه تو دنیا فراموش میشیم  ولی وقتی بمیریم روحمون همه چیزو می‌فهمه