2777
2789
عنوان

خواستگاری که عکس بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 45 پست
حرفتو کاملا قبول دارم ولی خب عکسم بفرستم مطمئنم بعدا پشیمون میشم اصلا موندم چکار کنم

اگه از لحاظ اینکه سیو کنه میترسی که بیخیال دیگه دوره این حرفا گذشته بعدم طرف با واسطه اشنا شدی از این کارا نمیکنه ولی بشین فکر کن دیگه واقعا به دلت نیست نفرست 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه ساعت زیاده آخههه؟!

زیاده خب،اونم برا اقا ک احتمالا باید از تایم کارش بزنه اونم وقتی اصلا شمارو ندیده،مردا یکم تو این کارا محتاطن خب

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

ببین پسرا از دخترایی که به راحتی همه چیزو قبول میکنن خیلیم خوششون نمیاد ها!!!اتفاقا از دخترایی خوششو ...

درسته تا حدودی

حدود نه ماهه عکس نفرستادم. و اون آقا داره میره خواستگار جاهای دیگه ای بعضیاشون براشون مهم نیس 

عزیزم سه ساعت زیاده برای کسی که سرکار میره

بعدشم ادم باید اول طرفش رو ببینه

ببینه خوشش میاد یا نه؛ اون کشش و رغبت رو داره یانه

بعدش شخصیتت رو میشناسه

هیچکس اول شخصیت رو نمیشناسه بعد یهو خوشش از قیافه ی طرف بیاد

چهره خیلی مهمه که سلیقه ی شخص باشه

بعدشم عکس دادن تو چه ربطی به غرور یا خط قرمزهات داره؛ کار وحشتناکی که قرار نیست بکنی

توام عکس اونو دیدی اون چرا نباید تورو ببینه؟

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

اگه به دلت نیست نفرست

ولی خوشت اومده بفرست تا فرصت اشنایی داشته باشین

من که خودم دخترم عکس پسر رو نبینم نمیرم ملاقاتشون

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
اگه از لحاظ اینکه سیو کنه میترسی که بیخیال دیگه دوره این حرفا گذشته بعدم طرف با واسطه اشنا شدی از ای ...

نه نگران سیو و سو استفاده نیستم چون پسر خانواده دار و با آبرویی هست مطمئنم از این کارا نمیکنه. ولی منم نمیفرستم چون غرورم برام مهمه.

نه نگران سیو و سو استفاده نیستم چون پسر خانواده دار و با آبرویی هست مطمئنم از این کارا نمیکنه. ولی م ...

چه ربطی به غرورت داره؟ کجای عکس فرستادن قراره غرورت رو خدشه دار کنه؟ یا میتونی عکس بذاری پروفایلت که ببینه

چه ربطی به غرورت داره؟ کجای عکس فرستادن قراره غرورت رو خدشه دار کنه؟ یا میتونی عکس بذاری پروفایلت که ...

اصلا اهل عکس در فضای مجازی چه پروفایل چه پیج و اینا نیستم. تازه خودمم از عکسم خیلی بهترم. اگه فردا بگه فیلت ر بوده فتوشاپ بوده چی . ولی حضوری بهتر نیست بنظرت

عزیزم سه ساعت زیاده برای کسی که سرکار میرهبعدشم ادم باید اول طرفش رو ببینهببینه خوشش میاد یا نه؛ اون ...

آره سرکار میره اونم دولتی. خب اگه عکس بفرستمو نپسنده چی؟  من عکس اونو دیدم  قیافه اش معمولیه بدم نیومد  ازش.منم قیافه ام معمولیه ولی باز نگرانم نپسنده اگه حضوری باشه باز میگیم اخلاقامون به هم نساخت ولی عکس آخه... 

اصلا اهل عکس در فضای مجازی چه پروفایل چه پیج و اینا نیستم. تازه خودمم از عکسم خیلی بهترم. اگه فردا ب ...

بدون فیل...تر بذار رو پروفایلت

و اینکه توی تنظیمات میتونی جوری تنظیم کنی که فقط واسه اون نشون بده

نمیدونم والا سه ساعت راهم خیلی زیاده اگه واسه قضیه ی ازدواج باهاش مشکلی نداری، بد نیست امتحان کردنش

بالاخره ارتباط با هرشخصی چه دوست چه پارتنر یا همکار دو طرفه است؛ یه قدمم تو باید برداری

وااا مثلا دختری بایدطرف منو بگیری خخخخ

بابا منم بخام سنتی با یکی اشنا بشم اول میگم عکس بفرسته 

بهتره تا اینکه کلی اماده بشم هلک هلک برم یارو رو ببینم

ایا خوشم بیاد ایا نیاد

ی عکس میدی ،میگیری اگ خوشش بیاد خودش میاد

این نظر منه البته هرکسی ی برداشتی دارع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○