2777
2789
عنوان

عکس رنگی گرفتم بیاین تجربه مو بگم

168 بازدید | 15 پست

امروز بعد از مدت ها کلنجار رفتن با خودم به خاط ترسی که از عکس رنگی داشتم رفتم انجام دادم، چون خیلی تجربه ها رو خونده بودم گفتم بیام تجربه خودمم بگم

بچه ها من خیلی نگران بودم چون عادت دارم قبل از انجام هر کاری کلی میشینم راجع بهش تو گوگل و نی نی سایت مطلب میخونم که البته اصلا عادت خوبی نیست چون گاهی نظرات دیگران درست نیست گاهی هم برای همه اتفاق نمیوفته، با این حال همش سرچ می کردم و تقریبا ۹۰ درصد خیلی بد میگفتن که بسیار اذیت شده بودن😖منم تجربه این افراد رو بیشتر قبول داشتم چون بیشتر بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم با کلی ترس و لرز رفتم و همش صلوات میفرستادم من خیلی تحقیق کردم تصمیم گرفتم با بیهوشی انجام بدم اما یه مرکز پیدا کردم که به گفته خودشون بی درد انجام میدادن و خیلی مطمئن میگفتن درد نداره اصلا اینجا ، منم تصمیم گرفتم به ترسم غلبه کنم و بیخودی بیهوش نشم

چه جور دردی؟ تزریق رو حس کردی؟

بله...تزریق که میشد وجودم آتیش می‌گرفت از درد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سلام باردار شدی؟؟منم تنبلی شدید دارم میخام آی وی اف کنم 

خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار  🌼 آمین 🌼 .  اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️ 

سلام فعلا دارم مراحل آی وی اف رو انجام میدم

کدوم مرکز عزیزم 

خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار  🌼 آمین 🌼 .  اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️